holabananas

jävla skit dag alltså!
började med att ja inte orkade gå upp, idag heller.. men gick till slut upp och stressade iväg till skolan för att ja skulle på möte med studievägledaren klockan tio. en minut i tio så är ja utanför skolan och letar parkeringsplats. whatever tänkte jag, ingen fitt lapp lisa kommer väl att komma hit och sätta dit duktiga elever som är i skolan? så jag parkerade snabbt som tusan och sprang upp till stvl. hade en lektion efter det och det var lixom min dag, shit skönt tänkte jag. ingen böter.. eller jo vafan är det där sa ja till malin när ja såg en gul lapp på bilrutan.. malin svarar med lugn att det bara är reklam för alla bilar på gatan där ja parkerat hade det. jo visst, sure. det var ju en bötes lapp. 600 kr. vafan bara att punga ut!
hatar äckliga vidriga lapp lisor. dom borde skjutas, varenda en! hade ja ett skott.. jaa.. överreaktion, ja vet.
men en annan anledning till att hata dom är från i somras när vi tjejer skulle till ios och så körde mamma bland annat upp några av oss upp i en bil till arlanda. vi var två bilar till om ja inte mins fel. så ställer vi oss där det står en skylt att man får lasta av bagage.. så gör vi det alla tjejer och sen innan vi åker så ville vi att mamma skulle ta kort på oss.. då stog vi en bil ifrån våran och vad fan händer? jo en horlapplisa kommer fram och börjar skriva böteslapp, NÄR VI SER och mamma spriger fram och frågar vad hon håller på med.. svaret var typ " detta är ingen plats man ställer sig på för att ta kort" 1000 kr fattigare och väldigt ledsen mamma lämnade mig.. ett ord HATAR ER. eller de va två .. hahaa skaffa ett riktigt jobb. loosers.


kan inte sova

jag kan verkligen inte somna. ligger och kollar runt på facebook på bilder från ios, båda åren. mycket tjat om ios och ni som inte vart där fattar nog inte heller. men jag, ja saknar de så sjukt mycket! vill inte tjata ut det så det blir att ta en lugn sommar med familjen i kroatien två veckor men nästa år ska ja fan till ios. sådär punkt slut. när cc kommer hem från thai och när cilla kan komma upp från skånelandet så ska fan vi tjejer ha en brak fest! okej? :)



 

förbjuden frukt.

har levt rövare när mamma och pappa har varit på SM med oliver! ifk grabbarna kom två, förlora finalen mot aik med 0-1. så himla gryma är dom!
men jag har i alla fall haft det as bra här hemma med alla natt gäster haha och så blev det en del kröka på det med. galet. back to vardagen igen med plugg och skola. försov mig idag till 11 haha good work. nu ska ja köra gärnet till studenten sen så börjar livet, på riktigt. som jag och thea sa dagen innan vi började trean.. det måste börja igen för att någon gång ta slut.. känns som det var igår vi hade mys krök på hennes altan! man kan inte göra annat än att sakna det, och hur ska de bli i sommar utan ios me tjejerna? tråkit som fan.
nu ska jag duscha sen hämta brorsan från träningen och sen blir de svenska hollywoodfruar. där kommer jag vara en dag :) man kan ju hoppas.
jag blir galeeen på dig och ditt dumma sätt mot din tjej, but i like it..


HOLA

hejsan hoppsan! de har hänt en del sen ja skrev senast..
jag har äntligen fått slipa mina tänder.. alltså rakt av så dem är i längd med dem andra tänderna bredvid och plus att den underbart snälla tandläkaren putsade tänderna åt mig så dem blev ännu vitare :) himlans snyggt blev det, även om andra kanske inte ser så mycket skillnad, så gör jag det och ja är skit nöjd. och inte för att skryta så hade jag dem vitaste tänderna hon hade sett.. haha jo det lät skrytigt..

ja har även köpt tyg i sörping för att göra en balklänning till. ger det en sista chans, blir inte denna klänning bra så skiter ja i det och går naken. by the way så kommer balen att bli galet roligt, jag jonna ewe vickan o malin ska gå och bara ha så jävla kul. :) i alla fall så blev det svart tyg och den kommer bli ganska så lik den jag hade innan. men ändå inte! 
sen så har min kära far fyllt hela 40 år. gammal skrutt nu :) jag och ewe jobbade på festen och jag tror att folket var nöjda med festen!? galet vad snabbt tiden går egentligen, som pappa sa, nu har jag levt 40 år av mitt liv.. det är ju ap länge!!
idag har jag gjort två änglar glada uppe i himlen, jag har varit på morfar och farfars gravar och satt två rosor. man gör det för sällan och jag vet att dom blir jätte glada när man kommer och hälsar på :) fan vad man saknar dom ♥
ikväll blir det att beställa en ny studentklänning också, från asos. lägger upp bild när den är beställd!
ADIOS



RSS 2.0