fjällen imorgon.

imorgonbitti kl 6 åker jag och min kära familj till fjällen. roligt (:

igår på julklapps bytet med tjejerna så fick ja inte en jävla julklapp ;O jag satt och höll på en krans med svarta fjädrar och en pepparkaks deg en längre tid under spelet, samtidigt som vi alla slogs om kortleken med nakna män i ;P när det började närma sig sitt slut så rörjade det nog rycka lite väl mycket i marias tattar finger så hon fick hela 7 paket till slut och jag fick inte ett enda :| ja köpte en riktigt ful vattenflaska med en reflex som det stog patrik på.. HAHA.
idag så betalades även greklandresan ;)   nice!


tänk inte så mycket, ta bara allt med en klackspark

image52






dags att skriva lite kanske..

kan ju börja med att säga att denna helg har bjudit på det mesta. mycket roligt! ;D
har inte skrivit på hur länge som helt, men ja orkar inte det.. sitter knappt vid datan längre. vad gör jag med all min dyrbara tid då? jo jag gör annat än å sitta vid datan (; haha.   ja är så glad och lycklig just nu. det är de man ska vara också, annars blir man gråhårig tidigt har jag hört.. maria och jag blir nog det när vi är ca 20 år sådär.
snart är det lov och det är välbehövligt som bara den.  på lördag åker ja till fjällen och är borta typ en vecka tror jag.
 
bilder från i lördags.



 


CICILIA DOBAK!!

lilla hjärtat ska åka hem till eslöv igen, jävla AS är hon! men som sagt ..  om du mår bra av det, då gör vi det också :)
såklart ska hon med till Grekland för det! :D


RSS 2.0