hellooo

nu har typ halva lovet gått ..
jag måste till stan egentligen men ja orkar nog inte ta mig dit ;P ewe kommer snart så vi ska bara ta det lungt, båda två är lite dåliga. ikväll är de träning men ja kan inte träna idag heller. shit shit! kanske åker och kollar, så dom vet att man lever. det va ett tsg sen man träffade alla känns de som ;P  nu ska ja hoppa in i duschen, efter att ha legat på kudden i tre dagar så är håret inte så nice ;)


sjuk..

ja vaknade imorse vid sex helt svettig, var verkligen as blöt! drömde att hela min säng var full med myror så ja bara flög upp och drog bort täcket och allt men inte en myra var ju där.. då gick jag upp och tog pappas plats i sängen så fick  han gå ner och lägga sig i min säng. inte mer än rätt ju ;P  skulle ha träffat maria idag för hon ska till stöten imorgon men det gick ju inte. vill ju inte smitta henne lixom =) kommer sakna dig mariaför det är så många dagar du ska vara borta.. haha ;P  

i en värld som är så kantig och hård som den här
är en blöt mjuk kyss det enda man begär

sov time

första helgen på lovet och den har börjat mycket bra :) i torsdags sov frida hos mig och ewe var här på kvällen tills vi blev hämtade och åkte ut på spökvandring på lövstad slott.. det var riktigt läskigt när vi gick ner till vattnet faktiskt. sedan blev de lite som de blev, frida fick den lilla idén att hon ville åka till linköping men ingen var på hennes förslag så vi åkte typ hem och det var riktigt skönt. avslutade med en film och sen sov vi sött. :) i fredags hade oliver kalas så här hemma var de fullt hus och de är bara jobbigt tycker jag. men angelica kom ju också så de va jätte mysigt och kul att få prata lite skit med dig ;) sen så åkte jag lite senare, och där var det mycket bättre ;)
idag blev jag upptvingad av mina små brorsor för dom fick inte leta efter sina påskägg förns jag hade gått upp så det var bara att gå upp när klockan var typ 10. i mitt fick jag en klocka som var svin fin faktiskt sen en mascara och godis. sen åkte vi ut till arkösund med några från mamma sida och åt på något värdshus där. jätte mysigt var de där och god mat också. efter det bar de av till sova eller va de heter för mamma och pappa vill ha ny säng, undrar vad det beror på?? den är ju ganska utsliten faktiskt. haha ; och sist men inte minst åkte vi till mormor och då fick det räcka med mat för min del, lite loka fick mätta min mage efter all mat och godis.  
fick även reda på att jag är ensam hemma om två helger, vid fjärde april.. mamma och pappa ska på spa.  oh yeah!!!!  ;)
godnatt
   


neger jobb

aldrig mer inventera på kappahl! det enda jag hör i mitt huvud nu är pipet som låter när man trycker in streck koden av alla plagg. pip pip pip pip pip pip!!!!! vi var nämnligen och inventerade idag med laget på kappahl och det är nog det värsta man kan göra, så jobbigt är det! det tog fyra timmar men som tur var så fick vi korv så man orkade lite i alla fall.. så med typ 5 krovar i magen så jobbade vi på bra.. ett litet tag ;p ewe svek och hade annat för sig.. men hon ringde och berättade att hon fick mvg på uppsättningen hon gjorde igår. jag blir så stolt över dig J.T :)
jag har faktiskt hunnit med mer saker idag också, maria och jag har gått en liten runda på stan. hittade lite mått och gott. bla. ett par svarta bikini trosor som passar perfekt till en bikini överdel som ja köpte häromdan. då blir man lite glad.
men hallåå det kan ju inte bli vinter nu?? det är lixom 10 veckor kvar till sommarlovet, och det snöar ute nu ;P vart är världen påväg? give me summmeerr =)

sen tröttnade vi..
   

night night

                                                          image92
nu ska vi två gå och lägga oss, godnatt allihopa =)

mammas flicka

idag tog jag ledigt från skolan.. mådde inte så bra och så skulle ja till frisör skolan igen. var modell till ewelinas gesäll prov.. tror ja de heter ;p och det blev riktigt snyggt igen :)  sen när jag kom till mammas affär med lockarna i håret som blev efter uppsättningen så började hon nästan tjuta för jag var så söt.. men vem är inte det i lockar lixom? hahah. nae då, jag ser bara larvig ut faktiskt. sen åkte ja hem och städade mitt rum och jag tror inte att det finns någo tråkigare än att städa! när jag blir stor så ska jag ha en som städar åt mig för jag tänker inte göra det haha ;P
nu ska ja ner till stan och äta lite food sen är det träning. tre stycken faktiskt. men jajg klagar inte :)

     
du är för bra kära vän.


im back

det var ett tag sen jag skrev och det har ja fått höra så det är väl kanske dags att skriva något. haha. fast ja vet inte vad ja ska skriva för de ja skriver är ju inte kul att läsa men okej =)
idag har jag i alla fall varit och tittat på serie finalen i div 2 nkik vs. guif. dom var tyvärr bättre och vann med 27-26 tror ja de blev. nu är de bara att hoppas att vi vinner våran serie för de skulle vara skönt. efter det så blev ja upphämtad av anna och frida så åkte vi till finspång och tittade på hockey. kul kul ;)  när jag kom hem så tog jag en varm dusch för det behövdes vill jag lova. sen tittade jag på wallander och nu ska jag sova så man orkar upp till ewe imorgon. ska till frisör skolan igen så ska hon göra en uppsättning på mig. imorgon blir det tre träningar också.. street dance, body pump, handbolls träning i två timmar.  ohja vad vi ska vara snygga i sommar ;)

empty space
lonely days
my life goes on,

tisdag

.. att vara deprimerad är helt och hållet riktigt helvetes för jävligt, tur att man inte är det då!!!

idag hade jag ett jätte hål.. som jag alltid har på tisdagar. det är från 12 till tjugo över 2 som jag bara får sitta i skolan och vänta på att spanskan ska börja.. men som en räddare i nöden så ringer ewe och frågar om jag vill vara modell till hennes frisör prov som hon ska ha nu nästa vecka. och det är klart ja vill det så ja åkte till hennes frisör skola i stället för spanskan (a) och hon gjorde en uppsättning på mig. jätte fint blev det :)  efter det så åkte vi hem till mig och tog det lungt sen till smedby och sen var det handbolls träning. 
imorgon ska ja ner på stan ett tag och se om man hittar något kul, känner att jag vill ha något nytt bara! kanske ett par nya skor? får se ;p

        fint va? :)

bortamatch, alltid trevligt

jahoppp.. har inte kunnat skriva för ja har inte kunnat logga in på bloggen  my life is over... nae då. ;p
idag har vi spelat match i katrineholm, vi vann med 26-16. helt okej match faktiskt och vi är jävligt duktiga måste jag säga som orkar ta igen fast vi ligger under. vi körde slut på svinen kan man säga :) efter det så blev det snabbt hem för att äta pizza. svin gott och min kropp bara sväller känner jag. men vad gör det, bara jag är lycklig så haha ;p blir ju att svälta sig själv nu till sommaren. :D   imorgon är det street dance igen och det var riktigt roligt faktiskt så det ska väl bli det två gånger i veckan med det nu också så det blir många tränings pass i veckan men va fan det ska kännas att man lever eller hur?
nu är det sängen för min del. niiight ;)


leona lewis

I just can't believe your gone,
still waiting for morning to come,
wanna see if the sun wil rise,
even without you by my side.

When we had so much in store,
tell me what is it i'm reaching for.
When we're through building memories,
i'll hold yesterday in my heart, in my heart.

Chorus.
They can take tomorrow and the plans we made,
they can take the music that we'll never play.
All the broken dreams,
take everything,
just take it away, but they can never have yesterday.
They can take the future that we'll never know,
they can take the places that we said we would go.
All the broken dreams,
take everything,
just take it away, but they can never have yesterday.

You always used to say,
i should be thankful for everyday.
Heaven knows what the future holds,
or atleast how the story goes. (but i never believed them 'til now.)

I know i'll see you again i'm sure.
No it's not selfish to ask for more.
One more night, one more day,
one more smile on you face,
but they can't take yesterday.

Chorus.
They can take tomorrow and the plans we made,
they can take the music that we'll never play.
All the broken dreams,
take everything,
just take it away, but they can never have yesterday.
They can take the future that we'll never know,
they can take the places that we said we would go.
All the broken dreams,
take everything,
just take it away, but they can never have yesterday.

I thought our days would last forever. 
'Cause in my mind, we had so much time.
But i was so wrong.
Now i can, believe that,
i can still find the strength in the moments we made.
I'm looking back on yesterday.

datakunskap

har datakunskap just nu, det går inte frammåt om man säger så.. min lärare är ful och äcklig men han är jätte snäll faktiskt :) haha.
äter kakor och dricker festis. mums                    slutar 12 så skönt!


godnatt

hela mitt liv är upp och ner just nu. är arg på mamma och pappa hela tiden fast ja inte har anledning till den ens. haha men dom måste få känna på hur det är att ha en tjej i sina bästa dagar i huset också..
och en sak som gör mig arg igen är att när ja räknade på hur mycket som blev stulet så var de visst 500. haha. hoppas den som har pengarna gör något vettigt för dom :)
imorgon ska jag och thea på street dance ska bli riktigt kul faktiskt. skaka rumpan lite
godnatt alla snygga!

jävla idiot

nu ligger jag upp och ner i min säng över maria och har allt blod i hjärnan känns det som. jag är jätte arg för någon äcklig människa tog min plånbok igår när jag var i romme.. det va typ 300 kronor och lite till men ändå, och alla mina kort försvann ju också.. IDIOT!!!!  
har varit på stan och fikat med thea och maria. nu sitter vi och väntar på att apsena träningen ska börja. just nu vill jag bara ha uppehåll från handbollen också!   ååååh vad arg jag är nu.

och allt du vill ha är bekräftelse..

romme

imorgon är det romme, eller om typ 6 timmar om man ska vara exakt. jag kommer aldrig orka upp. so what? bussen får väl vänta. eller?? huh ;p  i bussen blir det tomt, i alla fall för min del för ja kommer få sitta själv utan en rolig jävel att prata med. tror jag. det är klass indelat så man får inte sitta hur man vill och det suger. så det blir med andra ord att sova hela vägen och det ska nog inte vara några problem. när vi kommer fram är jag och frida farliga i backarna ;P


kvart över 8 = träning

sitter hos ewe nu och har precis ätit mat.. pomme och hamburgare blev det så nu är vi mätta och belåtna ;P vi gick en runda på stan förut och jag handlade nya sun glasses och två typ hårband. :)
snart är det svin sen träning och ja hatar verkligen våra tränings tider dom förstör bara allt..!!!!!!!!!!

 så snyggg

träning

nu är det trääääning och det är friskis med annika idag och jag är så glad. :)
känns så skönt nu i skolan för ja har inget att göra så nöjd är ja. haha ;P
men nu är det träning BYE ;)



i keep dreaming you'll be with me.


i skolan

sitter i skolan och har ont i magen.. inte kuuuuul! sov hos frida inatt väldigt mysigt.. men att dela på en 90 säng och ett täcke händer nog inte fler gånger ;D haha. annars var det jätte mysigt, tittade på film och tog det lungt bara :)
idag ska jag umgås med lilla malin.. myyys :)

du är snygg.

Match!!

igår innan jag gick och la mig så tittade jag på filmen ?the perfect man?.. den kan nog vara bland de bästa filmerna någonsin ;p  och nej, det finns verkligen ingen perfect man!!!!    eller? höhöh
 idag är det match.. en viktig match, men ja är seg i kroppen och svin trött så får väl se hur det går..
nu ska ja äta frukost sen laddaaa!! :D

när sommaren kommer...

lördag

lördag lördag lördag..
vad fan ska man göra??  match imorgon så något lungt blir det ju i sånna fall. varenda en ska ut eller hitta på annat och här sitter jag ensam. inte kul.  :(   jag har blivit sällskaps sjuk
idag har jag i alla fall varit på stan med ewe vi käkade lite och sen åkte och tittade på a laget när dom spelade. vinst med typ 10 mål. mycket nice! :)    


jag vill vara äldre, då skulle det vara mycket bättre.....

PK..

mycket trevlig kväll faktiskt :)  nu ska ja sova är helt slut och väldigt väldigt trött. GODNATT


RSS 2.0