underbart var ordet, UNDERBART

Denna resa har varit helt sjukt galen och då menar jag hlet sjukt!!
en bok skulle inte ens räcka för att skriva ner allt vi gjort och sagt, folk sa till oss att vi var de galnaste gänget som dem träffats och det kan mycket väl stämma!
imorgon åker jag till öland sen vidare till skara och sen till göteborg och är borta i en vecka med familjen, sen ska det skrivas om ios och bilder ska visas, nu ska jag ta en kopp te och försöka få bort den omtalade "ios-hostan"  sen ska ja vila upp mig för mer semester.
tjejer, ni är underbara. jag älskar er

BYE BYE SWEDEN, HELLO IOS -PARTY ISLAND


NU JÄVLAR TJEJER ÄR DET BARA EN DAG KVAR, SEN GÅR BILARNA MOT ARLANDA OCH VI ÅKER TILL GREKLAND,  IOS!DET ÄR HEEEELT SJUKT, KOMMER IHÅG NÄR VI RÄKNADE NER DAGARNA OCH DET VAR TYP 240-239-238.. OCH NU ÄR DET VERKLIGEN DAGS!!!!
ALLA KLÄDER ÄR NERPACKADE NU. OCH ALLT ANNAT SOM KAN VARA BRA ATT HA MED SIG, BLAND ANNAT. RESORB.. ÄVEN VISSA ANDRA SAKER -- HÖH.  DET KOMMER BLI HELT SJUKT OCH HELT GALET FÖR SÅNNA ÄR VI ;) RESAN KOMMER ATT TA FETT LÅNG TID, MEN SOM TUR ÄR SÅ HINNER VI SOLA FLÄSKET I ATEN MEDANS VI VÄNTAR PÅ BÅTEN.
HA DET SÅ BRA HÄR HEMMA NU SUCKERS FÖR DET SKA VI HA!

att vara älskad ..

imorse kom pappa in och väckte mig, ovanligt gulligt tillskillnad från hur han brukar göra .. han kom nämnligen med frukost på sängen, hur gulligt är inte det? sen satte han sig på sängkanten och sa till mig hur orolig han är inför våran resa.. hahaha, vem borde inte vara det ;P
På förmiddagen åkte vi in till stan och åt på lunch, sedan la jag huvudet på sne och sa att min mobil var kass .. snäll som min father är så fick jag en ny mobil =) lucky me!
handlade även lite trosor, smink och en hood tröja.
sen gick vi in till mammas butik och fikade, och efter det på kalas! min lilla kusin fyller 13 år idag, grattis baby =)



time for some update



åker till grekland om sisådär 10 dagar och det är helt helt helt jävla underbart! tjejer, det kommer bli helt galet om jag känner er, och det gör jajg!
sommarlovet går, dagarna bara springer iväg och det känns helt fel att ställa klockan på morgonen, på ett sommar lov. men vad gör man inte för lite pengar. vill sponsra med lite money till min egen resa i alla fall och det kakn jag göra nu! sports camp var inte riktigt som vi förväntat oss har vi kommit fram till, ffast det var självklart helt underbart. handbollsledarna det här året var grymt bra. en enda stor familj helt enkelt. ett år kvar till nästa gång om det nu blir så men det får man hoppas. mina kids var skit bra, är glad att jag inte fick dom äldsta som Maria fick, tror hon var svin nöjd med det. haha.  har varit uppe på campen och tittat på handboll-hockey matcherna som har lirats och förra veckan så vann hockeyledarna handbollsmatchen !! aaboooooouuuhhh.
imorgon börjar maria på posten och jag slutar jobba nästa vecka. vad ska man göra när alla jobbar och vädret i sverige är som varje sommar, riktigt illa?  dålig planering av oss.
om två veckor så här dags, mår vi bättre än aldrig förr..

RSS 2.0