take you down

just nu sitter jag och mamma mittemot varandra vid köksbordet och målar naglarna. har skjutsat upp pappa att sova så vi får lite tjej tid. jordgubs te och en macka på det också och lite ljus tända och så har man en vanlig hemma kväll hemma hos mig. mysigt va? idag så har jag varit en duktig flicka. gick upp när klockan ringde klockan sju och sen fixa sig för första lektionen, gym och friskvård där vi skulle köra step på friskis. var i skolan och väntade på att malin skulle skriva klart ett prov sen så åkte vi ner på stan och fikade massor. usch nu vill jag spy. sen så åkte jag hem och ewe kom hem till mig för att fika hon också så då blev det sema. fyfan alltså haha. och för att vi skulle boka ett hotell till helgen. men de blev inget med det utan hon åkte till sin samling och jag åkte och firade mormor som fyllde 61 år och sen  tittade jag på a-lagsmatchen vilket jag ångrar att jag gjorde. fan så dålig den var :P men efter det så åkte jag hem till mig igen med ewe och antton. då tillslut, efter lite hjälp av pappa så lyckades vi boka ett hotell, mitt i smeten. det är värt pengarna.. jag orkar inte gå med påsar genom hela innerstaden för att komma till hotellet lixom. men nu är det klart :) så kul de kommer bli!
 


kul

igår var det fest och det var kul. jag blev full och det var kul. jag och thea dansade och det var kul. jag sov hos thea och det var kul. jag somnade gott hos thea för vi alslutade kvällen med att prata om hur galet ios kommer bli och det var kul. jag vaknade hos veninne och det var kul. livet är kul och det är kul.

so fab

hello my dear diaryfriends.
känner att det är tid att uppdatera här!
ligger i sängen och känner mig helt nöjd med allt, har pluggar klart inför provet imorgon och kroatien vann över sverige fast från början så hejade ja egentligen på sverige men när man såg folket i arenan, röd-vita och det draget. och för att inte tala om spelet som dem bjöd på. då är det svårt att låta bli! skolan går helt som på räls nu och fan vad lycklig jag är. jag och ewelina åker till stockholm nästa helg och spenderar pengar ihop. hur kul? svin kul.
och så övningskörde jag idag. mamma tycker jag är lättlärd. hon är nog den förste hahah.
nu ska ja sova och ladda om batterierna inför provet imorgon.


behöver inte säga något mer.

looking really ugly in your face .. boys and girls

hola kära läsare!
sitter här med malin swan-berg i min säng och bara myser och lyssnar på musik. vad vore världen egentligen utan musik? snart ska vi sätta på en dans film och lära oss some moves .. eller inte för jag är verkligen en sucker när de gäller att dansa. men vi har i alla fall kul så punkt slut. :)
träningen idag gick inget bra alls, var bara en massa fel. men det är alltid kul att träffa alla som alltid ju. och så var det kul på gymet efteråt. mycket dans, ingen verkstad.. yes så var det. nu är det movie tajm.

malin och jag visar vad vi kan.

a lot like love

sitter här i soffan och bara tar det lugnt med en kopp te och med sköna mjukiskläder för idag är jag verkligen helt slut.
igår var det ju fest ja .. och det var kul, det var verkligen kul :)det var emma och camilla som ville att vi skulle hjälpa till att fira deras 18års dagar och sjävklart gör man det. vet inte hur många det var som va i åby mitt i skogen i en lokal men kul var det som sagt. och när man har för mycket dricka med sig och dricker allt det också, då blir det för mycket helt enkelt. och jag önskar att jag hade ett alkolås på min mobil för jag hatar dagen efter då man tittar vilka man har skickat sms osv till..
idag när jag vaknade så mådde jag faktiskt bra så hela familjen ålte och spelade laserdome, en spontan familjeaktivitet sådär.. det gillar jag! mamma och pappa mot barnen. och dom utklassade oss kan man väl säga.
nu tittar jag på film, a lot like love. ashton är inte lite het!!!
nöjd med håret måste ja säga


animal

första skoldagen. det var faktiskt helt okej roligt, kul att träffa tjejerna :)
mitt schema är underbart, mer underbart än det förra som jag hade. nya kurser startade idag också. skit bra lärare har vi nu också! jag kanske ska ge det en chans då.
imorgon är det sovmorgon och det är nästan mer värt än att sluta tidigt måste jag säga! efter skolan blir det en efterlängtad fika med mina flickor. herre gud, det var länge sen vi träffades allihopa nu. så det ska bli kul :) efter det så blir det att åka och titta på dolphins och på ewelina som ska dansa :) och efter? det får ödet avgöra..
måste passa på att tycka synd om mig själv också .. idag på träningen så fick jag en jätte stor bula på benet som är helt svullen och står ut jätte fult :( inte kul, inte kul. stackars nicoline.
nu är det sängen som gäller, två täcken och en tjocktröja, sen sover man gott.
night
jag & melinda

fuck a duck

hallå igen, det var inte i år ..
händer så mycket hela tiden i mitt liv så jag har inte tid att blogga. ledsen. är typ lika upptagen som blondinbella, om inte mer)
förra året var bra och det här ska bli ännu bättre :) har många härliga resor att se fram emot och många roliga 18års fester och mycket mer. allt kan helt enkelt bara bli bättre. nu ska jag jobba arslet av mig så man kan få ut lite av livet, inte vara fattig student, never in my life! jag har hunnit fylla hela 17 år också. coolt! fast jag känner mig äldre när ja är me dom i klassen typ herre gud. på tal om klassen så börjar skolan imorgon och jag som är skoltrött redan nu. inte bra nicoline.
i födelsedags present så önskade jag mig i alla fall pengar och en upplevelse typ att gå på mamma mia musikalen igen men det fick jag inte. inte i år i alla fall för dom har slutat att visas i sverige. går bara i london, new york, dublin och mer ställen .. så det blir en till tripp till london med andra ord.. jag fick i stället sånna saker som är roligt för tjejer att göra. sminkninar, gå och fixa naglarna (kan ej göra det med tanke på handbollen. fan) massage, ansiktsbehandling :)
idag så var jag barnvakt åt min kära lillebror filip, 6 år. så jag tänkte att jag tar med honom ner på stan och käkar och har det lite trevligt och det är ju inte gratis, fyfan vad han ska ha saker och fyfan vad det går åt pengar. men ja vet ju själv hur de är att vara barn och bortskämd som han är den lilla skit ungen och sen åkte vi hem och handlade med oss en varsin godispåse och tittade på mamma mia :) senare kom ewe och fixade sig lite hos mig sen kom moberg arkler o karin så åkte vi och tittade på hockey. faik tog emot linköping. det är härligt att laget man hejar på vinner, eller rättare sagt utklassar, när man har hela publiken emot sig :) sen att det är 12 minus inne i hallen är en annan sak.  trodde att jag skulle få amputera fötterna och bli en kaptenski framöver.. det hade ju varit något, eller hur maria? rulla i land på ios med två guldhjul?
och sen så har det ju hänt massor annat under lovet men som jag inte har lust att skriva här :)

puss

RSS 2.0