the dream - nikki

See you was off the game
But now everything is changed
Cause I've been making love to Nikki
And no I ain't mad, hell no I ain't sad
Shorty I been making love to Nikki

He's the one that you ran to

The one you gave your hand to
So don't say you didn't plan to
And everytime that you think of me
Know I been making love to Nikki
Love to Nikki
And she loves me back

You was off the game

Now everything is changed
I've been making love to Nikki

Now...

image117

jahopp

guuuuud vad jag är trött! men så är det ;) sitter i skolan nu och bara njuter av livet. lunch rasten spenderades ute i solen tillsammans med sandra. gick och köpte glass också. sommar känslor som bara den..
efter skolan ska ja ner till stan och gymma med maria, var ett tag sen man rörde på fläsket.. efter det blir de väl att säla runt på äventursbadet.. eller inte, men ett dopp i bubbelpoolen skulle inte sitta helt fel tillsammans med hela släkten mohamed. =)

OJ

NP och jacuzzi

idag var det nationella för typ hela sverige.. engelska uppsats. tror det gick bra, men tiden var dålig och det suger! 80 min lixom, tar ju typ de att bara komma på vad man ska skriva om ;S efter det så åkte vi i alla fall hem till sandra, åt kebab och badade jacuzzi. jätte mysigt :) sen gick vi upp och pluggade, gjorde de som ska va klart till nästa vecka.diktigt flickor. sen åkte jag och mailn hem till mig och tittade på film och bara tog det lungt. jätte skönt vekligen.


måste bara visa vad en 31årig kille från nyköping kille skrev till mig på efterfestens hemsida.. det är sjukt!
"hej. skum fråga men du är så himla snygg. Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att jobba på en svensexa vi ska ha, oerhört bra lön kram"



      

så sant som det är sagt!

killar är kaxiga, och varför? ett enda stort problem med kaxighet är att killar ofta går över från att vara kaxiga till att bli arroganta,  att vara kaxig är för många killar ett sätt att visa att man är manlig, självsäker och visar att man står för vad man tycker, många killar går över gränsen och blir arroganta,  väldigt oattraktivt !
jag tror faktiskt att det är något fel med oss tjejer, vi väljer alltid de dåliga killarna framför de dåliga? killar som beter sig som svin, träffar dig på sina villkor och raggar på dina egna tjejkompisar, och beter sig som skit bara för att få uppmärksamhet, varför är det alltid dem vi vill ha ?  vi jagar alltid det som vi inte tror att vi kan få. och kanske är det det vi tjejer är ute efter, en riktig utmaning. och när man träffar killen, 'utmaningen' kan man sitta som en idiot framför telefonen och bara vänta på att han ska höra av sig, varför?  varför kan man inte hålla sig till de rätta killarna ? jo, för vi älskar jakten & när vi väl får vårt byte så är vi nöjda med oss själva, mission complete.

/maria hossman

step up

hela dagen har varit lite seg. började 11 och slutade 12, och så ser mina torsdagar ut jämt. jag åt lite mat i skolan sen åkte jag hem och tittade på step up. och jag säger bara herre gud gott folk, vilken kille.. im in love!
sen åkte ja ner till stan och träffade maria o ewe vi gick o tittade lite sen satte vi oss o fika och ewe drog hem.. det ryktades om att hon skulle hem och löpa men de tror ja inte på, vi får väl se hur de gick me de;) ja måste också ta tag i min tränig känner jag, haha.
imorgon har ja utvecklingssamtal... shiit! men det ska nog gå rätt bra, ja är en jävel på att fjäska ;p kanske är därför några i min klass inte tycker om mig?? men ja tycker faktiskt inte om er heller :) eller några godingar finns de ju men på tok för några.
nu ska ja titta på step up igen och njuta lite!
image111


nu är ja trött

image110

-helgen har varit svin bra

sdasjnjadfknfd

inte för att låta desperat eller så men det är dagar som denna som man bara vill ha något sällskap, en kille att kunna luta sig emot.. jag satt och pussade på min lillebror men han blev galen på mig och då säger mamma att jag borde skaffa mig en kille att pussas med .. hehe.
nu är ja typ helt slut och ligger i soffan, ska titta på dirty dancing och sen ska ja träna tänkte jag. ikväll ska ja kanske till thea.. om vi båda orkar ;p
idag kom mamma och pappa hem också så nu är de slut på frid och fröjd i det här huset!
hej hopp. :)


vilken kväll

igår blev det en mycket lyckad kväll..
åkte hem till rebecca där också thea var, ja hade med typ hela min garderob så ja slängde ur kläderna och så började vi fixa oss. thea drog iväg på massage på grand lite senare. efter ett tag så blev vi klara och vi hann faktiskt med bussen som vi skulle ta. kors i taket! haha. så vid halv 8 träffades jag thea maria rebecca ewe och frida utanför durkslaget. mycket god mat, det blev en durkburgare för min del. efter de gick vi hem till rebecca igen sjöng lite sing star svin kul och det lät säkert jätte bra, stackars rebeccas pappa som var hemma..
 jjao och så har man varit på otten, det var kul faktiskt. blev lite skakig i benen bara när vi skulle in ;P och klockan sex imorse fick jag lägga mig i min säng men den va redan varm för där låg thea och sov redan haha. åkte och hämtade min enorma väska hos rebecca förut också och sen åkte ja hem och sov i soffan. nu ska ja till thea. :)
byyyye

  


friday night

klockan är nu kvart över fyra och mamma och pappa är på spa, ligger väl och får massage eller har annat för sig. själv så får man aldrig någon massage.. haha
ska snart till rebecca och så ska vi fixa oss lite, sen ska vi träffa dom andra på durken vi ska käka lite maat. gott som fan. sen ska vi till rebecca allihopa och efter de får vi se vart man hamnar. och hur man kommer hem överhuvudtaget nu när min taxi inte är hemma??. 
vi höres imorgon!! :)

hej hopp

sitter i datasalen igen.. sitter och jobbar på excel, svin tråkit! och så har man lite ress på sig för om ja gör bra ifrån mig på provet så får ja vg idatakunskap och de trodde ja verklige inte när denna kurs började.. haha. jag och ewe hade mycket mysigt. som vanligt så åt vi massa skit och så testade vi alot of kläder. sen så fick jag faktiskt mitt hår färgat för det behövdes. och jag fickj lite panik för de såg ut som om de skulle bli svart när det hade suttit i bara 5 minuter.. men det blev jätte bra till slut!
 ikväll är det partiiiie.. and i am home alone

SUMMER FEELINGS

ska ner till stan nu och äta glass tänkte jag. det är ju helt underbart att kära halvars har öppnat nu och det är verkloigen helt underbart väder ute och de är faktiskt rätt skönt i solen så snart kan man gå utan massa jobbiga jackor och sånt shit. i skolan har vi en stor kalender som sittter högst uppe i trapphallen och på den stog det att från och med idag så är de bara 63 skoldagar kvar och det är också helt jävla underbart! bort från skiten nu vill vi ha sommarlov ju! och om man tar bort studiedagar och helger och så, då är de bara typ 40 hela skoldagar kvar.yeees!  nu ska ja ta lilla spårvagnen som ja åker med typ 1000 ggr om dagen, och joo ibland blir det att man besöker vårat trevliga lilla city lite för ofta en vad man borde haha. ikväll ska jag sova ihop med ewe för första gången så det ska bli myyysigt att dela säng med denna lilla pärla ;)

 

sexlust??

sitter i datasalen och tittar runt på google om tjejers och killars sexlust. det är vårat största arbete än så länge i naturkunskapen och det är ju såklart sexualkunskap. yippiiie!  våran grupp är bäst och vi har roligaste ämnet att skriva om. men på måndag ska vi ut på stan och ställa frågor till personer i olika åldrar. typ, hur ofta har du sex och varför har du sex? DÅ ska jag inte vara i skolan, vill  inte skämma ut mig på stan direkt. haha

image104

RSS 2.0