sex on fire

my god. vad har jag gett mig in på? engelska C? nej nicoline inte engelska C förbövelen! 100 poängskurs som alltså pågår hela terminen. jag vet, jag är störd.
jag saknar ios. jag gör verkligen det! nu när man börjar komma tillbaka till vardan igen och komma igång med rutinerna då förstår man hur jävla underbar semestern är! jag vill inte överdriva och tjata ut namnet ios igen för det känns som det står överallt.. men fan alltså! det är gaaalet. nu känner jag mig förövrigt ganska så depp. har inget garanterat jobb i höst. när jag städade rummet förut och tittade in i garderoben så tänkte jag bara.. varför störtade dom in i world trade center och inte i min garderob? give me more kläder! nae jag har mycket kläder, men jag vill ta mig fan ha massa nytt!! besviken på mitt val när jag valde gymnasium. helt seriöst hagagymnasiet, nssp3 naae gud hjälp mig! läxor som jag hatar åååååhhhh! kan jag bara få ta studenten nu eller och bara göra vad jag vill? ja tack! håll ut nicoline, håll ut!
fast egentligen nu när jag tänker efter så är jag inte alls depp. däremot är jag pepp! är nog bara övertrött fast det är gött det med :) nu är jag glad igen, skönt att skriva av sig ibland, tack för att ni lyssnar! moahahahah

gullig, gammal, gul bild


MASQUE

igår var det onzda på otten och jag skulle utsätta mig för en risk att få träffa polis polis potatis gris om inte vakten var snäll. självklart gick allt enligt våra planer och jag kom in! lucky me. jag och thea skulle som det så fint heter "ta det lugnt, typ gå ut och chilla lite." men så började vi dricka lite på förfesten och sen blev det plötsligt inte så lungt och ingen utav oss förstår varför. vi skulle ta det lugnt för att min lektion började 08.10 imorse men icke. fast vi tog oss upp och thea körde mig till skolan och jag kom i tid. bästa! kan ha varit roligaste kvällen på länge igår alltså. fett kul!
idag blev det även en rätt så spontan klippning hos ewe på klippoteket. mitt löshår var inte längre så sött utan bestog mer av en enorm tova sen vi var i grekland.. men efter en halvtimmas slit och klipp så fick hon ur det. jag var nära döden.. fick nästan klippa av mig allt mitt hår :( men bra som hon är så fixade hon det! efter det så gick vi på den söta utväxten.. blekte och gjorde den fin och det blev skit snyggt! färgen är mer än top noch! efter det så fick hon även sätta saxen i håret och klippa av det x antal cm.. så nu är jag korthårig igen eller typ lång lång page och blond och resultatet : skit snyggt!!
nu på kvällen så bjöds det på agustifest. dock med en kaffe i handen och inte någon dryck innehållande alkohol. förstår inte hur man kan gå och dricka på stan.. lite pinit! gick förbi och hälsade på älskling måns z och träffade även telo, hampus o linus och sen gick vi ner o tittade på fyrverkerierna som inte alls var någon hit. men jag är ingen bitterF för det.




vill ni veta det nyaste färskaste i mitt liv?

JAG HAR BOKAT LONDON RESA!
tillsammans med ewelina min vän :D det kan bli riktigt nice eller jag vet att det blir riktigt nice! 19-23 november torsdag-måndag = ledig från snopp skolan som för övrigt börjar imorgon.. inte så jätte kul fast ändå, det blir skönt att få in rutinerna. och som thea säger, sista året i skolan måste ju börja igen för att det ska kunna ta slut någon gång! nu gäller det att leta hotell i london. aaah älskar att ha något att se fram till!


JAG HAR HAFT EN SÅ JÄVLA BRA SOMMAR!

i sommar så har jag;
-åkte till kroatien med familjen någon dag innan skolavslutningen och kom hem någon dag innan skolavslutningen
-började jobba direkt som trädgårdsmästare/fastighetsskötare
-firade världens bästa midsommarfirane hemma hos thea tillsammans med många andra härliga människor
-direkt efter det hoppade jag hastigt in som dansledare på sportscamp v1
-sedan blev det en veckas vila med mycket övernattande hos theaw
-och direkt efter det så blev det ännu en veckas hårt arbete på sportscamp som dans ledare v3
-blev en del besök vid olika sjöar fast inte så mycket dopp. förutom när cc knuffade i mig med kläder och juveler på..
-en hel del grillande vid sjöar
-en del myskrök hos thea som ibland urartade sig till naken dans på trädgården men en del myskrök stannade vid just det, myskrök
-en helt del taggningar/hetsande/laddning inför ios var det hela sommaren och jag tror att veckan innan så ägnde man sig mest åt att handla grejer till det och så. jag minns inte riktigt
-sen var i alla fall dagen kommer, tiden slagen och det vi alla längtat efter i ett helt fucking år. vi skulle till ios!! resväskorna packade fast vi var ännu inte packade.. men i alla fall vi styrde bilarna upp mot arlanda och for iväg mot en resa jag sent kommer att glömma. två härliga veckor spenderades där tillsammans med världens bästa tjejer. vi var 8 stycken som gjorde en hel del ihop. och jag säger bara att den resan är den sjukaste roligaste och helt underbaraste jag gjort i hela mitt liv. träffade helt galna människor, det gjorde vi också! så därför är det inte så konstigt att vi redan börjar prata om att boka ännu ett år. helt insane!
-vi kom hem med svin influensan allihopa, fast lovan hade nog drabbats hårdast..
-mamma väntade hemma i huset som var ny målat när jag kom hem, mucho nice! packa om resväskan ta en snabb dusch och åka till bullerby cup för att titta på min bror som såklart vann hela cupen och hela ifk klacken kunde åka hem igen. nöjda.
-var hemma i en vecka och mest tog det lugnt och vilade upp mig. träffade polers och lite sånt.
-helgen efter ena cupen så var det dags för den andra. den här gången i stockholm för att se på bror igen när dom spelade en lite bättre cup, dustin elit cup med lag från europa. det gick inte lika bra men dom vann en hel del. avslutade med gröna lund och ett svagt minne av att jag åkt insane. tror jag svimmade av där ett tag!
-hem igen för att ladda om batterierna. en ute kväll hann jag med och sen var det dags igen för ännu en stor grej som man längtat efter länge..
-min kusin jacquelines bröllop. det var så otroligt vackert!
-har planerat en återträff med folket vi träffade i grekland på ios  i september. danskar, norskar och svenskar. kan det bli bättre?
-ikväll kommer ewelina hit för att vi ska boka london i november. hur kul? sjukt kul!
kan bli en bra höst med andra ord!








RSS 2.0