genomförkyld nicoline

sitter och pluggar geografi, har prov imorgon. men det kommer gå bra för jag vet vad som kommer att komma haha.
hade träning nyss, skönt att vara igång igen, man känner sig ju helt död i kroppen när man inte har rört på sig på ett tag. men det var skönt i allafall !
min dag har inte bestått av så mycket, ewelina kom hit innan träningen. vi åt och plattade håret typ fast vi har det alltid roligt tillsammans. jag har även pluggat lite också och sen så har jag en engelskabok som ska vara utläst till måndag efter lovet så ja hämtade hem en bokrecension på den litte lätt sådär. jag kanske är en liten fuskare trots allt?
imorgon när vi har gym o friskvård så ska ja titta runt lite på stan. har sett ett par jeans/leggins som är fett coola. inte sånna som fanns på bikbok.. utan finare och ser mer ut som jeans och är grå.
mamma lovade att handla dom åt mig på hennes lunch så jag får hämta dom i butiken då.men inte så intressant för er!
nu ska jag plugga klart på frågor som kommer att komma imorgon. ha ha

glömde ju att säga att min lilla älsklings bror fyller sex imorgon. ska upp och sjunga för honom klockan (halv sju) för honom fast jag börjar klockan elva!! vad är det för en tradition man har egentligen? men jag vill ju att dom sjunger för mig också på nyår så man får väl ställa upp. :)

godnatt

ifkifkifkifkifkifkifkifk

godkväll!
ligger i sängen som vanligt såhär på kvällskvisten. nybadad och fortfarande frusen efter matchen.
ifk bjöd inte på någon rolig match idag heller och det är ju lite synd. börjar röra sig mot sitt slut i allsvenskan, väldigt synd måste jag säga faktiskt. själv så har jag varit en trogen supporter här på hemma matcherna faktiskt. idag var jag och maria och tittade och precis under oss hade vi en riktig huligan .. herre gud vad han skrek. han var 60plus och det förvånar mig inte om hans hjärta gick sönder när han kom hem. för alla som satt i hans omkrets var döva när vi gick där ifrån. 
en smart kille som satt bakom oss sa till sina kompisar " säg till om dom filmar hittåt för jag har varit sjukskriven från jobbet sen i måndags "

nu är det en rosa månad, en vacker och väldigt betydande månad för vissa människor. det är nämnligen bröstcancerns månad, men vem kan ha missat det? rosa bandet är så gulligt och fint tycker jag. kom på att jag inte har något så jag måste köpa det! bröstcancerfonden samlar in pengar till forskarna för att kunna rädda fler kvinnor. kom igen och köp rosa bandet!! den 28e oktober är det en bröstcancer gala i stockholm, globen. hade tänkt bjuda mamma och pappa dit men det är en torsdag och mamma får inte ledigt. tråkigt faktiskt för ja vet att hon hade velat åka dit..
nu ska jag sova så man orkar upp till gym & friskvården imorgon.
ADJÖ!


!!!!


the winner takes it all!

ligger i min säng ensam och känner att ja börjar bli sjuk. suck!
känner mig sådär tung i huvudet och så fryser jag, plus att näsan bara rinner.. men ja ska inte klaga.
match imorgon, lite folk och ja är inte sugen alls ! vad är det som har hänt med mig egentligen? för typ ett år sedan eller hela mitt liv till och med så har ju handbollen varit den största delen av mitt liv.. men nu? nej inte alls. jag känner lixom ingen glädje längre.. mina bästa tjejkompisar spelar i laget och det är väl det som gör att man orkar med. men ska det vara så, att man spelar för kompisarnas skull? jag ska köra på nu och se vad det ger, sedan får man göra det valet som känns mest rätt. jag är i alla fall trött på det. vem vet det kanske bara är en period nu som det känns så här. blä
men nog om det nu!
idag handlade jag tre par skor och dom var världens finaste. så idag var jag världens lyckligaste för det var det par sånna jag letade efter och kommer hem med tre par!! lägger upp en bild på skorna en annan dag. nu har jag 60 par skor i min garderob och det är överfullt så pappa ska bygga en till åt mig.
 igår så sprang jag in i mammas butik och handlade ett till silver armband. jätte fint!
 
ewe fladderläpp kom och hälsade på mig och familjen ett tag nu på kvällen. vi åt ihop och tittade på idol såklart. men herre gud vad dåliga artister det är med i år!! den enda som är bra är lars för han är snygg. och han den lilla killen med glasögon, snälla!! vad gör han där? go lars och kevin säger jag !
fast nu ska jag sova för jag ska upp och sola klockan 7 imorgon !!

thea är i london nu. jag är såå avundsjuk på dig din veninne! men i mitten av november ska jag dit ja med  haaa :D

just det, jag vet att jag har sagt det tidigare men jag vet också att jag kommer säga det tusen gånger till ..  "the winner takes it all" med abba är min favorit låt och den ska spelas på min begravning en vacker dag för den betyder så mycket. punkt slut!



världens finaste underbaraste snyggaste bästa mamma

maaaryhoss


jagälskarsommar

onsdag

pappa har precis bokat hotell i stockholm över helgen. hoppas jag kan följa med och att jag får ledigt från jobbet. oliver ska spela cup i tumba mot massa stockholmslag så hela familjen åker upp. senare på lördag kväll så ska pappa o oliver på vm kval matchen, sverige-portugal. fuskit! men då ska ja och mamma på spa på hotellet haa!
glömde skriva att ja har fått hem dom fina silver armbanden från butiken. mamma kom hem med dom här om dagen, blev verkligen jätte  glad och jag bara älskar henne.
var med mamma på sjukan i linköping idag förresten. och vi ska klara det här också mamma!
sen väntade ewe på mig här hemma så åkte vi ner till maxi och tittade lite. imorgon är ja leeedig och för att fira det ska jag lägga mig skapligt och sen sova ut så man kan vila ut sig ordentligt. man blir ännu vackrare om man sover mer som blondinbella säger.. hahah

världens bästa flickor ♥

handboll

ska iväg på handbollsträning nu. svin kul verkligen!!!
har varit duktig o pluggat matte hela dagen idag, eller i alla fall två timmar.
rolig jävla dag måste ja säga. jag ska hem och bada efter träningen och sen lägga huvudet under kudden och sova gott!



laddad som aldríg förr .. haha

flundran

aaaah vad skönt, kom nyss upp ur ett as varmt bad. fast det var för varmt, så ja fick vänta ett tag innan jag gick i. visst ska man först fylla upp hela badet och sen hoppa i? annars blir man ju rastlös om man ska ligga där och vänta tills de är uppfyllt lixom.. är man iskall så är ett varmt bad det bästa. (smart)
idag så borde jag ha pluggat , pluggat och åter pluggat. men vad gör jag? jag pluggar inte alls så mycket som jag borde ha gjort. har matte prov på onsdag, geografi prov på måndag, svenska prov på tisdag och historiaprov nu under veckan. YES. fan vad jag älskar skolan nu när vi äntligen är igång med allt igen. nej usch fy fan!
idag har jag tjatat på linnéa hela dagen att hon ska skaffa en liten bäbis som jag kan få ta hand om. hon har ett jätte stadigt förhållande med sin pojkvänn.. men ändå så lät hon inte sugen alls. jag förstår inte varför ingen är det?  jag vill i alla fall verkligen ha en liten bäbis. någon som ställer upp?

nu ska jag sova gott och dröma sött. jag var haft värsta konstiga drömarna nu sista tiden och så pratar ja i sömnen hela tiden. måste skaffa mig en drömfångare som mina små brorsor har, den funkar faktiskt. det är en liten ring som de hänger fjädrar runt och den fångar upp alla konstiga och äckliga drömar. sen när man vaknar så blåser man på den så försvinner dom bort. coolt va?

godnatt alla hoe-mis!


den du mariaH , en sån borde du ha så du slipper dröma om mig varje natt :)

fredag eftermiddag.

kom nyss hem från stan, har haft gym & friskvård på friskis. tränare, ta er i röven som säger att man måste träna utöver de vanliga, för det gör jag! sprang runt lite och handlade små skit, sen in hos mamma och suktade lite efter silverarmbanden sen kom ewe och hämtade mig.
nu sitter jag här och äter lite. sen vet ja inte riktigt vad kvällen har att bjuda på?
träffade erik igår, riktigt kul att träffa honom för de va så länge sen sist :)


jag tycker om dig

oh happy day

idag hände en riktigt häftig sak .. jag hittade ett par skor och inte vilka skor som helst utan ett par svarta höga converse!!! dom var i jätte fint skick och i min storlek, är det inte helt fett coolt?
jag åkte hem till ewelina efter skolan och tog det lite lugnt, sen åkte ner till stan. handlade en mascara och ett armband sen stog jag även i kön på hm och höll i en billig, snygg herr tshirt.  men sen tänkte jag när ja stog där för mig själv "behöver jag verkligen den här?" nej det gör jag ju faktiskt inte kom jag på.. så jag gick och hängde tillbaka den. `stolt över mig själv´  jag sprang in i mammas butik där dom har fått in sjukt fina silverarmband  som jag blev helt kär i. testade ett par och det var perfekt ihop med min silver klocka. hoppas mamma kan komma hem med dom till mig hihi.
snart ska jag nog iväg och se på handboll, fast jag behöver egentligen plugga får se hur ja gör!


YES YES YES

tjeena

inatt så drömde jag en dröm. inte en mardröm för det var så skönt att dröma den ..
på våran skola (hagagymnasiet) är det väldigt öppet, det är nämnligen tre våningar rakt ner utan något emellan, alltså det är så att man ser rakt ner..
och i går kväll när jag gick o la mig så var jag lite ledsen och arg hehe så tänkte jag typ att vad skönt det skulle vara att hoppa ända uppifrån lixom fast bara just då tänkte jag så, verkligen inte så att jag vill men anyway. jag drömde i alla fall till slut att jag hoppade ner där i från och det kändes så äkte lixom när jag klättrade över fast det gjorde inget ont alls .. det låter konstigt kanske, men så var det!

i skolan idag fick jag inte mycket gjort, hade en lektion och slutade vid halv ett. sen åkte jag och malin ner på stan och handlade det jag sökte efter igår, en halsduk och ett par jätte söta vantar, sånna med ett snöre i mellan som alla söta bäbisar har så man inte tappar bort dom. på tal om bäbisar så vill jag att mamma och pappa ska göra barn för jag vill ha en liten bäbis att ta hand om :) men dom lät inte så sugna när jag sa det ;/


i love converse

RSS 2.0