that night

som vanligt sämst uppdatering, men jaa.. vad ska man göra!
helgen har bjudit på en hel del godsaker.
fredagen bjöd på familjemys, dvs god middag, lets dance final och så däck i soffan. vaknade pigg som tusan för att hämta upp flickorna och ta oss till vackra storstaden, stockholm. i bilen så var det jag, malin swanberg, malin granlund, hosse och frida koskel :)  galet mysig dag och jag tog oss säkert upp i flygplanet!
blev en stor besvikelse när vi gick in på top shop. det var typ lika stort som min toalett. i alla fall när man jämnför med top shop i london. där snackar vi fyra våningar där varje våning är lika stora som hela maxi. typ. men inte ska man väl vara bitter för det!
självklart blev det utgån på kvällen, dock här hemma i norrköping, på otten. kön var.. lång. men efter lite snack så hamnade vi väldigt långt fram. haha ;)
sen så behöver vi väl inte säga mycket mer om den kvällen.

idag så har jag varit i skolan, träffat alla mina godingar. och sen på kvällen så blev det ett svettigt träningspass, afro. tillsammans med mamma malin faster och fannie =) och såklart svenska hollywood fruar och petra medes show på det. älskar måndagar!



nyktert inlägg, javisst

kom nyss hem fråm otten! nyktert njaaaaö... kul var det ifak varför bloggar jag nu? dont know wyyhyyy!!! haha kul förfes/ 19 års kalas och sen blev det utgång på de1 Men det gillar vi! puss på roliga utekvällar nu ska ja sova! SLEEP TIGHT för det ska jag hehahha

imorgon väntas jobb, big NO NO. sucks. ajaajaaa.. night. plus att de är kul att stå i en mil lång otten kö alone för då träffar man massa folks stort +

lägg bara av att försöka sno min uppmärksamhet

har ni någon/ några energitjuvar i er närhet? alltså sånna människor som tar all ens energi typ fast man egentligen bara vill be personen eller personerna att dra? här kommer ett tips... gör det! be dem att dra alltså! ni kommer att tjäna på det sen och må så mycket bättre! lägg ingen onödig energi på sånna som inte är värda det. det har jag gjort, och vipps, allt blev mycket skönare :) egoist-javisst!

grattis till mig själv som har tagit körkort. tack :)

i love you guys, godnatt och sov gott. en vacker dag ska jag bli en bra bloggare med dagens outfit och sånna där jobbiga saker.. de lovar jag er! men vilka är det som läser min blogg nu då?

i´ll make you forget about your ex

Trogna läsare, ni är så gulliga som följer bloggen trots att jag är sämst på att uppdatera! :)

idag då? inte för mycket har hänt alltså, drog ner till maxi med mamma och handlade lite och tog en fika på jobbet , lindahls.
Det är tydligen många som ska ut idag men jag förvånar och stannar hemma istället, bästa lördags mys med familjen. självklart chips och dipp och kvällen är räddad! allt för ikväll tror jag nog! imorgon blir det att köra lite afrodans på morgonen. alltid kul :) shake shake maaa assss





















våren är här mina vänner

oj, har jag en blogg? det hade jag glömt nästan.. jag är nog sämst i världen på att blogga men det är ju faktiskt inte så kul att blogga när det inte finns så mycket kul att blogga om lixom.
men nu är ju våren här och man mår bättre än någonsin och känner att de ändå finns en chans till att bli människa igen.. tror ni inte det?

nu kan jag ju mjukstarata lite med att säga att jag har blivit blond, att jag klarade uppköringen förra veckan och att jag och ewe kommer att synas i IFKs matchprogram på förstasidan på premiären samt alla norrköpinsbor som prenumererar på NT för vi var nämnligen och fotades på parken igår mitt på planen i mittcirkeln i snygga ifk kläder och jaa.. mer vet vi inte men att det kommer att synas det vet vi ;)

sen finns det väl inte mycket mer att säga just för tillfället förutom att jag ska elda upp övningskörningsskylten, ack så skönt :)


tjejen med stora håret hahah


RSS 2.0