jag vill inte ha svininfluensan!!!

jag blir galen snart, allt detta snack om den otroligt vidriga influensan. alla som heter en jävla massa skit på facebook om att "feber pga vaccinet.. stackars mig" och allt annat. ta det inte då om ni bara ska gnälla! att må lite dåligt i en dag eller att ligga hemma sjuk i flera veckor? jag är trött på det. och så är det så otroligt vidrigt att åka spårvagn faktiskt. alla sitter och hostar och snorar och tar överallt i alla handtag och på stopp knapparna. n a s t y!   ska ni ta vaccinet? jag är osäker..
åkte ner på maxi förut och handlade den nya tunikan/klänningen som kommit in i silver. den som elin kling skrev om i sin blogg för ett tag sen. sjukligt snygg både till vardags och på fest. blev även lite underkläder.
nu ska jag måla naglarna sen ut och övningsköra. see you!

denna var det som följde med hem idag..

hm-troja-melerad1


i want your vertical stick

jag och mamma låg nyss och tittade på sex and the city, filmen. mycket skratt och en och annan tår. jag älskar den filmen alltså, jag kan nog se den hur många gånger som helst! när filmen var slut så sa mamma -jag känner mig som en man nu när man har sett dom kvinnorna! och det är faktiskt jävligt sant. man känner sig som en man när man ser dem där otroligt coola tjejerna. jag vill bli som ni när jag blir stor, jag ska bli som ni :)
nu ska jag sova och ladda om för en ny vecka. börjar morgondagen med ett stepp pass. kom igen, inte långt kvar till jul!
kom precis nyss på att jag ska ju till stockholm på torsdag. mycket nice! kom även på att vi får money imorgon. woow.


ppppparty

fösta advent idag men vart fan är jul känslan? ska den inte vara här nu?
igår blev det en himla massa drag hemma hos lovisas bror (var i hans lägenhet). alla tjejer var samlade och då kan det inte bli mer än galet. 18 åringen själv fick rom och cola i puss*n. mycket choro på det också. jag är schleeten efter två dagar nu. ska inte bli kul att jobba idag. jag vill ligga hemma och mysa. ska skaffa alkolås på min mobil alltså hahaha. cilla sitter just nu på tåget hem och det har varit underbart kul att träffa henne igen. aae nu ska jag gå och duscha. kan behövas...


JOBBDAGS

igår så mötte jag som sagt upp min kära vän cilla på stationen och det var galet kul :) åkte direkt upp till ewe för att cilla hade en liten utväxt, men bara liten.. ;) sedan vandrade vi vidare hem till karin och där började vi dricka lite vin. sedan gick vi vidare till ninkällaren. mycket 60+ alltså. men vi hade det trevligt! efter ett par öl så var det dags att dra sig.
vaknade i morse och trodde att jag vaknat upp på en ironmaiden konsert.. fy vad det dunkade i mitt huvud. men nu är det bara att ta på sig jobb skjortan och vandra ner till jobbet. fyfan. ikväll så har min kära vän lovisa nilson ppparty för hon har fyllt 18 så det blir att träffa alla galna tjejer från laget igen. ♥
vad ska man ha på sig? gaaah.

om man skulle gå och spraya sig igen.. hahahahah!


johannisborgs slottsruin.

idag agerade jag och josefine guider. vi guidade vår historia klass runt johannisborgs slottsruin. jag började med arbetet idag.. men jag tror att det gick bra. eller jag vet att det gjorde det. vi pratade sammanlagt i en halvtimma. om något som inte ens finns kvar?! förutom porten till slottet. skönt, då har man det också gjort.
nu då, vet ni vad som händer nu? jag ska möta upp CILLA! skåningen som är snygg, sexig och singel haha ;)
galet kul att träffa dig igen. källen är inte riktigt bestämd än, ödet får avgöra. thea och jag, hmm.. kan bli.. vad som helst.
vill sticka en gaffel i mitt höger öga som rinner så fort jag går ut = eyeliner i hela ansiktet.


kap kap kap kap

jag är mer än lycklig just i denna stund. har klarat av tre prov denna vecka och så tror jag även att jag tog världs rekordet på nationella svenska uppsatsen. utsatt tid är 5,(FEM),five  timmar och jag blev klar efter 1 timma och 27 minuter. wtf?? undrar om jag failar totalt alltså.. kan vara för att det inte blev bra, men det blev fan bra haha. jag tror det i alla fall.
lönen kom igår btw. vem kan ha missat. har redan lyckats bränna halva. nästan i alla fall. men nu ser garderoben lite, men bara lite fräshare ut (frächare) hur fan stavas det? bättre i alla fall.
jag har handlat en zebra byx dress att sova i, as cool! sen så hittade jag till min stora förvåning en as ball pälsväst med mocka på ryggen på ... ae vet inte ens om jag vågar skriva det här. men i alla fall, på newyorker. går aldrig in där annars men lucky me. dessutom tog jag den sista. fick även med mig en kjol hem, en svart vanlig som man har högt upp i midjan. även den ett otroligt kap då  den kostade 50 kronor(?). och det jag blev mest nöjd med var mina byxor från monki som jag gick in och bara spontan handlade helt sådär. testade dom inte men dom satt som en smäck. n i c e. harem byxor fast i finare tyg. drog fram symskinen och fixade lite. hade en riktig designer sett mig så hade jag nog blivit korsfäst. jag syr som en idiot bokstavligt talat. men resultatet blev ap snyggt. inte alls harem aktiga, mer slimmade.

nu ska jag mata katten. josefine dödar mig, jag ska vara klar med ett arbete imorgon och har jag börjat? naae. men natten är ung mina vänner.

åkte på en galen camping när vi var på ios. hoppade från berg, paddlade kanot lovan och jag dog nästan. hade bbq, räknade stjärnfall, sov under himlen, och mycket mer.. på bilden ser ni camping ledaren.


clap your hands

bra dag.
gick upp och tog en stor skål med gröt. fixa mig och sen helt ovetande så åker jag mot friskis och möts av ett slag under bältet. jag trodde att vi skulle ha ett lugnt pass idag men så visar det sig att vi ska ha intensiv pass. kill me. men vi klarade det, till viss del. svin influensan spökade hos många men vadårå?
sen så har jag klarat av en hel dag utan fusk/skolk/gnäll till klockan fyra. klapp på axeln.

nu ska jag leka med lera med filip, sjukt kul. barnsligt? skiter man väl i.

en sak till, jag vill åka iväg NU för jag vill bort från mörkret och regnet.men sen då, när man kommer hem igen? då är det ju samma gamla tråkiga ap stad.

PUSS BF


boys blowing up my phone

tja fan.
vet ni vad jag har gjort i en hel vecka?
jag har bott i min rosa mjukisdress. haft öroninflamation. varit sjuk. dödligt sjuk. trodde mitt huvud skulle expoldera! missat nationella svenska uppsats 5timmar. jävligt kul.missat en vecka i skolan. jävligt skönt.
i fredags fick jag i alla fall flytta ärslet ur soffan och sätta det framför spegeln för jag var tvungen att ge det bleka lilla ansiktet lite liv. smink. otroligt vilket under smink kan göra. fast jag var döv på båda öronen så begav jag mig mot sophia. där vankades det fest men jag var nykterist dagen till ära. i lördags så blev det också lugnt, jag och mamma spenderade ett antal timmar på maxi med lite shopping. mer än så hände inte. och idag så har jag jobbat och avslutade kvällen med en mysig kvällsfika med sophia och jossan.
ny vecka, nya tag? orkar inte. tar det som de kommer istället. trött på norrköping. trött på sverige.


bild från i fredags.

what the hell is it with you that make me act like this

helgen då?
har jobbat hela helgen och dragit in cash till kontot. haha not! efter jul ska jag bli en riktig sparare, annars får lyxfällan komma och ta mig i öronen. fan.
i lördags så vankades det student fest på trappan. ewelina och jag blev uppskrivna av antton och gabriel min ängel och hade det riktigt trevligt där faktiskt. men fan alltså, studenter är väl ändå konstiga? i alla fall studenter över lag. nu tänker säkert jeffe och kakan, what the fuck? men nae ni är inte det. folket där var i alla fall galet sköna och lagon konstiga. nog om dom. innan det så blev det ett par öl på manesa. kvällen slutade gött och jag kunde inte blivit mer nöjd när jag fick en skål gröt av mamma när jag kom hem.
jag vaknade dess värre med öroninflamation, fuck! så skolan fick klara sig utan mig idag. undrar hur detta kommer gå? imorgon har jag ett religions prov om budhism och hinduism.. vad är skillnaden? fråga inte mig! jag har ingen aning. får väl se hur det går ha ha.

en helt sjuk kväll i somras hahaha! ;)



fuckoff

nu börjar fredags ångesten komma.. ni vet den där jobbiga, tråkiga, vidriga, äckliga känslan man får när man inte har något att göra för att vännerna går ut på krogen medans jag får stanna hemma och inte får gå ut på grund av åldern. jahaa.. ni har inte känt den? kanske för att ni inte fyller sista jävla dagen på året! fy fan.
jag vill tillbaka till ios NU


jag bryr mig i alla fall inte

TJENA SNYGGINGAR!
igår var jag på massage tillsammans med min mamma hos en tjej som heter linda och det var underbart skönt. i was like in heaven. typ. idag började jag dagen bra med en skål gröt men jag hann inte äta upp innan jag var tvungen att springa till bussen så jag blev dyng hungrig innan matsalen ens öppnat och så för man höra att det är potatis bullar och blodpudding, då vill man bara hoppa ner från skolans tredje våning alltså. hur kan man bjuda på sån mat? hundmat! men som plåster på såret så gick projekt gruppen till skafferiet och fikade så då blev man mätt =) en kladdkaka och en mega-muffins vaddårå? efter det så blev det lite körlektion tillsammans med min bff magnus och det gick galant. snabbt tillbaka till stan för att hälsa på mamma som satt i frisörstolen hos ewelina.
hade andra planer för kvällen men dom gick i k r a s!
imorgonbitti är det min tur att sätta mig i frisörstolen hos ewelina. vad ska jag göra då? är det imorgon jag ska bli orange? njaa..törs inte det redan eller jo vafan. eller nae hon får bestämma.




HH

tjena världen!
idag har jag slarvat. igen. ingen skola för min del tyvärr, men det var ju för att jag hade en anledning.. jag skulle ju fixa mina naglar!? började med att gå upp mitt i natten, vid (sex!!) för att ha körlektion klockan kvart över sju. det gick bra och min körskolelärare gillar mig. "du är mycket bättre än genomsnittet" sa han. och med dem orden så avslutades lektionen och jag trallade hemmåt. det var ju kul att höra, eller jag vet ju att jag är bra på att köra bil men att han skulle säga det. de värmde haha!
gick hem och la mig i mammas och pappas feta säng och sov. vaknade av panik. jag hade försovit mig, som vanligt! efter en hets sminkning så åkte jag ner mot vackra staden och gick in på nail shop där söta Jenny tog emot mig. riktigt duktig tjej! gick därifrån två timmar senare med förstärkning och manikyr. nice. vandrade vidare till myrorna och fick med mig ett par galet snygga skor hem. boots liknande och med tre spännen på sidan i silver. love it.
nu ska jag sova måste upp tidigt imorgon, har sovmorgon till ett bara. jobbigt =)

PUSS


förbjuden frukt är så jävla mycket godare

sitter hemma och chillar. på en måndag, jag vet. varför då? jo för jag skulle så fint som det heter ta en plugg-dag hemma för i skolan får man inte för mycket gjort alltså. har jag pluggat då? njaa..
men jag gillar det i alla fall. sitter för tillfället och bleker tänderna och lyssnar på musik och såg precis att vi har studiedag på fredag. vem kan klaga? jag och ewe kom fram till en sak igår. hon har fria händer på riktigt nu och mitt hår ska bli fucking orange!!! mums.

hur galet snygg är hon inte?


amen vafan. helg?

börjar med att skriva om helgens slarvigheter..
torsdag- fest.otroligt spontant måste jag säga. tjejerna i klassen (läs sophia josefine malin och jag) satt och pratade om att VK hade något nytt på torsdagar eller nytt vet jag inte men so fresh and som clean för att vara exakt.. i alla fall. vi satt och hetsade väldigt mycket under lunchen och planerade sedan kvällen och konstaterade även att den inte får bli så långvarig pga att vi hade prov dagen efter. bag in box inhandlades och highheelsen var på när vi träffades i stan för att bege oss till hetaste stället i stan. malins lägenhet. typ. tog det väldigt lugnt faktiskt tillsammans med sibylla. sen vid 11 så drog vi till VK där det inte längre blev så lugnt längre, killarna var givmilda om man säger så. slutade med att taxin stannade utanför malins port vid 4.. dvs 4 slarviga tjejer ringde och sjukanmälde sig till dagen efter..
fredag- jobbade hela kvällen.
lördag- thea kommer och hämtar upp mig vid 9 typ och så åker vi till manesa tog en öl och sedan vidare till telo där det bjöds på förfest. efter ett par glas vin så var det dags att åka hem igen. men humöret var på topp och nu räknar jag bara ner tills jag fyller 18. inte kul att åka hem när alla andra ska gå ut. men i alla fall, hos telo var det trevligt och det blev mest kök-häng för vår del men det gillas.
söndag- ewelina och jag, stalkers som vi är åkte och tittade på faik i jönköping. MEN bara för att få gå på A6 innan. 4 cheese senare så var jag redo med kartan i handen och ewe med gas pedalen för då drog vi vidare mot norrahammar. jag vet. fråga mig inte vart. efter mycket om och men så kom vi precis när matchen började. efter det så gassade vi hem igen och nästan raka vägen till max.
åt helvete vad långt det blev! och så känner jag att det inte stämmer överens med inlägget jag skrev innan (isolera sig) njaa..  
btw jag älskar mina vänner!  PUSS


tja fan

jag har bestämt mig för att mer eller mindre isolera mig fram tills jag är 18. inte så mycket fest men däremot bry mig mer om andra viktiga saker.. som typ att må bra. det är ju ganska viktigt. inte så jätte, men ganska. och sen att jag ska jobba skiten ur mig nu så mycket som jag kan och det ser lovande ut. tjäna cash och sedan kunna göra vad jag vill när jag har tagit studenten och innan det också. jag ska inte bli blek och ful under hösten och vintern. måste köpa ett nytt solkort kom jag på nu. det är btw det vidrigaste som finns. typ. jag ska i alla fall ägna mer tid åt skolan nu sista tiden. har mitt ass fullt alltså. not good! på med brillorna och börja studera mera! jag suger på det men man kan inte vara bra på allt. har börjat med körkortet nu också så det känns skit bra, jag ska ta mitt snabbt. riktigt snabbt! känns för surt att mina vänner typ har gjort det för typ 50 år sedan. men det är en spark man får ta när man fyller på nyårsafton. 
fick en gratis nagel fix eller typ nagelförstärkning till mina naglar idag av hanna, super gulligt så det blir att fixa naglarna igen på tisdag och på onsdag har jag bokat in massage. känns som att jag är på en bra väg för att må bra igen. men egentligen så vet jag inte varför jag skriver allt detta här.. för det låter ju verkligen skit tråkit det jag skriver men skit samma. så ska jag göra nu framöver.


saknar dig som fan cilla! hoppas vi kan ses snart igen.. eller det vet jag att vi gör men jag vill träffa dig NU!


RSS 2.0