LONDON

vad gör jag imorgon?? JO jag är i london :)
känns underbart att äntligen få komma dit.. som jag har längtat!
idag var jag och växlade pengar med pappa. tror att jag och mamma kommer klara oss ganska så bra hah :) en stor resväska ska med och den ska vara tom på vägen dit!
och vad gjorde jag i lördags?? JO jag var på bommulsfabriken :)
det var party all night long med chefen och kompani så klart. alla som jobbar i maxihuset var bjudna dit för lite plockmat samt drinkar och underhållning. det tyckte vi om. chefen gillade det så mycket att hon dansade på bordet! sen vid elva öppnade det för alla andra utanför maxi och då blev det heybaberiba. guys i pappas ålder är inte heller helt fel att dansa med. eller så är det de, ganska så inte hett. haha! fast sen så finns det ju faktiskt vissa riktigt heta äldre killar också :) när fötterna började göra allt för ont ringde jag taxin och mamma kom :) snällt ..
dagen efter mådde jag prima ballerina och gick upp och rensade min garderob på skor och kläder.. skönt som bara den att äntligen ha de gjort ;P
nu så ska jag fixa allt sen gå och sova. i love it

synd att ja inte ler lite på kortet ..

oh nej

jag har skit ont i magen.. kan det vara den äckliga mensen som är på gång? hoppas inte på det eftersom jag inte ens ska ha det alls! orkar inte bli dålig igen och speciellt inte just nu.
hatar att det är tjejer som ska få dras med det och inte killar!

idag har jag varit i skolan där jag hade en engelskalektion. efter det så kom pappa och hämtade mig och skjutsade ner mig till jobbet. gick ganska så snabbt att jobba idag så de va roligt :)
efter det så åkte jag hem och spelade guitar hero, gud vad ja har blivit grym på de nu. spelar på medium eller va de heter hela tiden. efter de så åkte jag malin o sandra till dolphins och där träffade jag min älsklings maria :)  mitt under matchen så ringer ewelina och frågar om jag vill åka till stöten över nyår, hon och jag och sex killar.. och hur det blir med det får vi se imorgon för då ska det bokas i sånna fall. shiiit. fast jag vill ju dock bort från stan över nyår så varför inte. bara att slänga fram degen .. not.

bara en sak som jag saknar ..




dont stop move your body

tjingeling!
har haft en toppen dag tillsammans med ewelina. hon hämtade upp mig vid två hemma hos mig sen åkte vi ner till stan där jag direkt gick och hämtade ut min nya jacka, den blev perfekt, precis som ja ville ha den :)
sen gick vi på jakt efter fler klänningar och lite annat skoj. ewe hittade en jättefin tröja på MQ och en lite större hood eller vad man ska kalla de på monki! jag handlade efter mycket om och men en klänning inne på monki trots att den sitter som korvskinn .. men vad gör man inte.
efter det, hem till ewe och fixa lite sen hem till mig men innan det så blev det att stanna i drive in på mcdonalds. och efter de, my place tillsammans med guitar hero .. vi var gryma!
imorgon blir det att gå upp till skolan som börjar tio och slutar elva, en lektion. jobba i fyra timmar och sen åka till badhuset med familjen hehe. mamma och ja ska simma och pappa får leka med killarna. om ni ville veta..
nu är det godnatt för mig.
puss ♥
monki

chris brown


stockholm globen 23 januari, i´ll be there baby!

hoppas på det i alla fall ;P

tisdag

TJENA!
gud vad länge sen det var som ja hade min lilla laptop uppfälld, den måste ha saknat mig. tror det är närmare fyra dagar som vi inte har varit med varandra. men det kan vara skönt att vara ifrån den också, för vad gör man egentligen när man sitter vid den? oftast så är det inget nödvändigt i alla fall. men nu känner jag att jag har hamnat efter i bloggvärlden, har inte riktigt koll på elin klings liv till exempel.. men nu får det räcka om det.

vad har jag gjort de här dagarna då?
jo jag har varit hos farbrordoktorn (en ung kille som var riktigt snuskigt het) lite pinsamt att klä av sig kläderna då och låta honom klämma överallt, men vad gör man inte? han ska i alla fall ringa mig i veckan och vad det gäller vet jag inte .. jo min rygg så klart. fan vad jag hatar den! känner mig som en falukorv som inte rört på sig på flera år!
igår så var jag och pappa o lunchade på kina, gud så god mat dom har där. vi var även i linköping i fredags då vi storhandlade åt mamma, en liten överaskning sådär med massa kläder så hon ska känna sog lite gladare innan operationen :) en jätte fin päls jacka fick hon också av pappsen (som jag ska sno ibland) haha!
som tack för det så fick jag en kappa av mamma, en sån som jag har gått o suktat efter, och efter det så lämnade jag in jackan till en sy butik eller va det heter som ska lägga upp den. och imorgon får ja hämta den :)
idag så träffade jag ewelina på stan och så gick vi o åt, efter det tog vi en lång runda på stan. och jag letade efter en klänning att ha på lördag då det är maxi fest. :) som vanligt så hittar man aldrig något speciellt .. men imorgon ska jag ner och bestämma mig.
blev även väldigt arg på min mentor elisabeth idag som jag för övrigt skulle skjuta om jag fick chansen. :)
blir arg på folk som försöker snoka i mitt privatliv. speciellt lärare!
nu får det räcka, en ny dag imorgon. i skolan tyvärr.

som tur är så åker jag till london om en vecka.
 
vi lyckas alltid

ios baby

HEY, glöm allt jag sa i inlägget nedan!
nu är jag lycklig som.. nej jag vet inte vad!
jag skulle precis sova och så loggade jag in på msn när alla flickorna skriver "IMORGON SKA VI BOKA IOS RESAN"
hur lycklig blir man inte då? jag och maria satt tidigare idag på träningen och pratade om hur mycket priserna på flygbiljetterna stiger. och sen när dom gick hem och tittade igen så har de sjunkit med hälften ugnefär och billigare än förra året :) så imorgon ska vi boka!
det blir ; jag maria thea jeffe ylva karin cilla rebecca ickan lovisa och ewelina hoppas jag! ingen jag har glömt nu hoppas jag :)
så nu ska jag sova gott och längta tills imorgon när vi ska boka och inga hormoner ska få spöka här inte! men innan det så ska jag upp imorgonbitti åka på mattelektion sen åka och jobba. sen tillbaka till skolan för att vara med och hjälpa till på öppethus på kvällen. herre gud vilken dag. men efter det så får jag åka hem och boka :) YES!

godnatt  ♥

       
 jag är verkligen så laddad...

humörsvängningar

jag är så jävla trött på allt och alla, igen..
jag har ju mina perioder och när saker och ting inte känns bra så känns det verkligen inte bra. då kan jag verkligen gräva ner mig och bara totalvägra allting.
alla i min omgivning har sina killar och bla bla.. och nu för första gången så känner jag att det kanske är de som saknas i mitt liv. vem vet, kanske skulle det kännas bättren då? :) min drömprins kanske inte ska komma dagen då jag slutar gymnasiet, utan han kanske ska komma nu? det är sånt som märks i alla fall.
jag hatar att mina hormoner i kroppen kan bestämma över mitt liv .. när dom känner för att inte träna till exempel, då vill dom inte träna. fast kroppen och JAG vill träna.. åh! det lät konstigt, jag vet. men det är så de känns. och när dom säger, var tjurig idag i skolan.. fast jag verkligen inte vill.. då blir jag tjurig.
jag längtar till london som f a n. då ska jag shoppa som en loppa! där fick jag till den också.
nu ska jag åka och titta på träningen för min rygg säger ifrån, jag får inte träna handboll idag :)

KISS
loppa

pappas dag

idag är det fars dag .. om ni inte visste det :)
så jag handlade en tröja och en björnborg parfym till grabben. han är faktiskt väldigt ung jämnfört med många andras föräldrar och mamma också. 37 o pappa 38 år. det spelar stor roll, pappa orkar brottas med mig och det hade han inte orkat om han var 60 :)
men nog om det. idag på jobbet så fick vi alla som jobbade på lindahls en stor pappa tårta att ta med oss hem. det är en jätte fin tårta som ser ut som en skjorta och så är det en slips att ge till farsan. jag tycker om mitt jobb jätte mycket faktiskt.
nu ska jag och mamma åka och träna på friskis. den här veckan har jag tränat på bra och det belönar sig. tänk på det!!

min lilla älskling

lördag

klockan ringde klockan 8 och jag började jobba halvtio imorse. det va väldigt segt att ta sig upp faktiskt för ja var verkligen inte sugen. men som alltid när man kommer dit så blir det faktiskt roligare tack vare arbetskamraterna :)
den 22e nov så är det även en maxi fest på bomuls fabriken. alla som jobbar på maxi ska dit. det ska bli riktigt kul att även få se den goda sidan av alla.
slutade klockan fyra och då åkte jag direkt till badet och tränade på gymmet som bara den. är helt slut nu. men fram till london så ska jag träna nästan varje dag och inte dricka alkohol :)
ikväll blir det lugnt igen, vilken tråkig helg egentligen .. fast det är mamma och pappa värda ibland, att ha sin lilla flicka hemma. imorgon är det jobb igen.. pengar rullar in..

ewelina är bäst

fredag, äntligen!

måste bara säga HERREGUD vad jag blev riktigt apful i skolkatalogen! ser jätte dryg ut verkligen och det är ju inte jag .. hah.  det är ju inte lixom bara ett kort utan det är ju en del som ser det. men whatever ja bryr mig inte :)
idag så träffade jag mamma på stan och lunchade på chilli wook. skit skit gott men gud vilka stora portioner man får fast det är ju bra! sen så blev de att skynda in på friskis och svettis där vi skulle ha ett medelpass med gym & friskvården.. ibland kan man känna att det faktiskt är tur att man ändå rör på sig regelbundet när man ser andra som står och nästan dör vid väggarna (av ett friskis pass) efter att de var slut och det luktar sådär jätte gott i salen så gick jag över till gymmet och ställde mig på ett löpband i 20 min. brevid mig var de en jätte söt kille som började prata lite spontant sådär. det är alltid kul :)
och när jag tränar som mest så får ja ett sms av mamma där det stod " london here we come!!! puss mamma"


onsdag & torsdag

igår så vaknade jag upp i malins  mormors lilla lägenhet (hon är i spanien). då var det hurry för att hinna med spårvagnen till eber. där var det en spännande föreläsning faktiskt om handikappade. ibland så behöver man nästan väckas ur den lilla bubblan som man lever i och vara lycklig över hur man egentligen lever och att man är frisk.. det gjorde i alla fall jag efter igår. sen efter det så ringde pappa och frågade om ja ville luncha med honnom på kina. och det är klart att vi också ska få lite egentid tillsammans. efter det så gick vi upp till mammas butik och efter det så åkte jag och mamma till linköping dirket. sjukan. sen så när vi återvände till norrköping, parkerade i garaget down under the city så träffade jag maria och vi gick och fikade och sen kom frida. vi hade lite mysigt vi med :) sen var tanken att jag och mamma skulle på en föreläsning som hette "barnen och vi" men vi tänkte att vi får ut mer av att träna så vi åkte till badhuset och tränade först gym och sen så bytte om lite snabbt och sprang ner och simmade 1000 meter lite lätt. mamma var min kanin hela tiden för ja var helt slut efter gymet. sen sov vi gott!
imorse ringde klockan klockan sju och det var dags för ännu ett träningspass på friskis. idag var det box som väntade och jag som har problem med min skinka o rygg fick hålla mig till gymet igen. fast även där blev ja helt slut. efter de så åkte ja hem och badade och gjorde en hårinpackning och nu känner jag mig som en ny människa.
nu väntar en sjukgymnast på att ja ska komma och blotta stjärten så han kan fixa mig skinka. ikväll är det träning och mellan de ska ja träffa ewe.
mycket att göra!


nicoline

hallå allihopa!
idag fick jag det underbara beskedet att hagafesten är flyttad till den 5 december bara för min skull, annars hade jag missat den när ja var i london. hur gullig är inte det?
nej då.. jag bara skojade. dom har inte flyttat den för min skull men det var ju bara ren tur =)
nu blir det london & hagafest. YES
sitter här och laddar för ett tufft träningspass då jag och ewelina ska åka och simma  på badet. så himla skönt!
hejdå alla fulingar. 


ångest.

och vad har min helg bjudit på?
jo i fredags var det fest, mycket fest. först träffade jag frida på stan och vi sprang runt jätte stressade och letade grejer till maskeraden. sen kom vi fram till att jag ska vara sjuksköterska och frida fransyska eller va de heter .. sjukt snygga blev vi ialla fall! gick upp till hennes brorsas lägennhet och färgade håret snabbt på frida och sen kom sandra malin sally och sen var vi på det! åkte till denka och där fortsatte det men både det ena och det andra. mycket dans på bordet vad jag minns i alla fall. men det var en riktigt rolig kväll och de blir de alltid med frida :) sen var det bara att åka hem och lägga sig..
vaknar upp dagen efter, tror klockan var halv två när ja vaknade helt och jag mådde skit verkligen. enligt mina planer så skulle jag korka upp igen lördag kväll men när jag  märkte att ja inte kunde sluta må illa när klockan var 7 så insåg ja att ja måste stanna hemma och inte fick träffa mina tjejer :( fan för det. somnade tidigt och idag vaknade jag upp med värsta ångesten!! jag gör alltid det dagen efter jag har druckit men idag kom den .. jag känner mig så äcklig verkligen och så är det alltid dagen efter att ja har druckit. jag brukar alltid gå ut o ta en långpromenad eller friskispass och de var vad som hände idag. först så åkte jag till maxi med mamma och handlade lite sånt som gör att det blir lite roligae att leva, typ dust it, smink, nya bra hårprodukter, underkläder .. efter det åkte vi till stan och tränade friskis sen så kännde vi oss på topp igen!
nu ska jag sova så ja känner mig redo för skolan igen ..

                                                       

RSS 2.0