trött

idag åkte jag och frida hem till henne efter skolan, tog de lungt och så..  sedan var det hockey match. jag frida sanna och arkler på läktaren och vi hejade som aldrig förr haha ;P efter en mycket spännande match så slutade det med resultatet 8-1 tror jag? åkte några minuter innan de va slut.  sen efter det så kom pappa och vi åkte till skavsta och hämtade min farmomr som har varit i kroatien ett tag. och det var min dag det,  ja är svintrött och nu ska sova heeeeeeeeelt ensam ... :(
först lyssna på lite winnerbäck såklart.
    HAHAH maria! =)

;)

låt hela världen se ditt vackra léende!


skin som den sol du är

dagen har gått riktigt segt framåt.. satt och sov på sista naturkunskaps lektionen.. nästan ;p pappa och jag åkte och köpte fika när han slutade jobbet sen var de träning. rolig träning faktiskt!
fick även ett mail av tränaren där de stog att vi ska löpa imorgon på träningen och ja blir så lycklig! haha


jätte kul, verkligen!
  


uschuschuschusch

i don´t like it!
nu är lovet slut och ja börjar skolan igen om exakt 9 timmar och 12 minuter. nice! 

come ooon

hej hopp. nice avslut på denna kväll måste ja säga.. slutade med att ja hamnade i soffan tillsammans med mamma och pappa. YES. tittade på någon film som va svin rolig men ja vet inte vad den heter. haha.
innan det så besökte jag thea och cc åby.. fråga mig inte varför men vi tog ialla fall bussen dit och tittade på hultic som spelade mot malmslätt. kass match, verkligen! blöta var vi också för det ösregnade. eller cc var nog mest blöt haha usch. 
det var faktiskt skönt att ta det lungt också. =)
  miiiiia, ibland har du tur din jävel :D


yeey

usch.. lovet börjar gå mot sitt slut och ja vill verkligen inte tillbaka till skolan! firandet av ewe blev jätte mysigt =)vi var några tjejer hos cilla där de bjöds på mat och så drack vi lite vin. mycket mysigt! :)
jag har klippt mig lite och har slutat använda mitt löshår (tror ja i alla fall) haha.. vill nog klippa mig lite till och färga det lite mörkare eller vad tycker ni?   nu ska ja sova för imorgon ska ja på anställningsintervju, tror ja att det är iaf. det är i alla fall sibylla där vid folkparken. egentligen så vill ja inte jobba alls men nu är mamma och pappa allt för trötta på att mig tror ja.. haha!   måste hitta en rik man snart.. någon som frivilligt ställer upp? haha GODNATT                                                       

GRATTIS

IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA EWELINA 19 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRRRR :D


lov

gud så underbart säger jag bara!   ska börja lovet med att vila nu, för ja är trööööött.

ps, dom är zöta!  ;
  

...

image68

LÖÖÖÖÖÖÖÖP

idag hade dolphins match i mässhallen där vi vanligtvis brukar träna på tisdagar, så vi fick vara i sporthallen. TACK + att dom för först löpte vi ute som små .. ni vet vad, sen hade vi lite teori kanske man kan kalla det. och ja trodde att ja var sämst i världen på att rita, men nej. bosse är tamejfan värre ;P jag tycker inte om att springa, har aldrig gjort och kommer aldrig att göra!  
nu ska ja sova :) 



niiight

MIN KROPP

jag har ont i kroppen. jag har mensvärk. jag mår inte bra. jag har tråkit. jag är arg pga matchen idag. jag vill inte gå till skolan imorgon. min rygg värker mer än någonsin. jag har ont i magen. mitt knä blöder. jag har en hel skolvecka framför mig. jag tycker inte om min klass. jag kunde gjort bättre ifrån mig nu i helgen..  men annars är det bra!


i helgen har vi alltså spelat SM. och jag orkar inte skriva något om det. undrar ni så får ni fråga.


RSS 2.0