VICTORIAS SECRET

my fucking god. den flickan som inte tittade på denna fantastiska show måste vara man innerst inne. jag missade hela skiten förutom sista kvarten och började nästan gråta. Otroligt vackra tjejer. 
men vafan gör det om 100 år? jag fyller för i helvete 18 år imorgon! helt galet.
lösögonfransarna, den lilla svarta, klackarna och drickat (för 1000 kr) är inhandlat. MUMS!
imorgnbitti blir det frukost på sängen, sång och paket. cant wait no no no. kanske dags att jag sover nu då. godnatt lovers.


well, julen är över, god fortsättning då..

julen har varit alderles underbar hemma hos mig :) på kvällen innan julafton så åt vi god mat hos min faster och myste där hela kvällen, självklart så missade vi inte traditionen som vi har varje år att spela bingolottos uppesittarkväll. på självaste julaftons morgonen så vaknade vi och åt gröt och öppnade ett paket var. sen vidare till lennart, mammas farbror i hans lya, helt galet snygg mitt på drottningatan. ska visa bilder sen om jag lyckas hitta sladden till min iphone. helt galet har haft den i ett halvår men har inte lagt in musik eller fört över bilder än!!? älska youtube. efter det så åkte vi hem till oss och öppnade paketen och tittade på kalle anka. sen vidare till mormor där hela släkten var. dagen efter det så bjöds det på kalkon hemma hos gammelfarmor, också en tradition. galet mysigt! och på kvällen så blev vi uttråkade så la familja drog och käkade thaimat där brevid rådhuset typ.. det enda som var öppet i hela stan. jag älskar min familj. punkt slut.

lite nördig jag känner mig nu då.. ligger och chattar med brorsan i rummet brevid med cam på msn och han ligger och chattar med andra brorsan som ligger i ett annat rum med sina varsina nontendo ds. och i camen visar ena brorsan vad den andra skriver och jag säger vad han ska skriva på röstmeddelanden. no life.
vad gör alla andra i min ålder? just det, ute på krogen. sen om 5 dagar.


Vad har jag fått i julklapp?
- stövlar, scorett
- klocka, märket skagen denmark
- locktång/plattång
- underkläder
- presentkort hårvårdsbaren, 500
- presentkort ginatrocot, 300
- pengar
- flytta-hemifrån-saker
- massor med smink

over and out.







god jul älskade vänner, nära, kära och min familj


världens bästa tjejer

jag var precis nyss på lilljul med mina absoluta favoriter :) klapparna flög hej vilt över bordet men populärast var nog vinflaskorna.. konstigt! jävla alkoholister! ingen som ville ha min reflexväst för hundar i storlek medium.. eller just det, lovan slet som ett djur för att få den ;) anyway, det var galet mysigt och det fanns galet mycket fika, glögg och saft. mys.
nu vankas det även lilljul här hemma hos mig med bara familjen. eftersom att man aldrig är ensamna så tänkte vi mysa till det idag med lite jul mat även om det är de värsta jag vet!

igår så var jag på ett otroligt givande möte angående aupair i USA. dem intervjuade mig och dem andra på engelska och så fylde dem i språk kunskaperna som man hade och jag fick mycket bra på alla frågor.. så bra då haha! för övrigt så blev jag otroligt inspirerad och det är något som jag mycket väl kan tänka mig att göra.

annars så har det inte hänt så mycket mer.. jag har handlat en ny vinterjacka, eller inte jag, mamma har handlat en åt mig. en marin blå dunjacka från stadium. sniggt.

kontot är tömt, jag vill ha min lön.. typ nu tack.

bilder från tjejernas lilljul kommer inom kort hoppas jag, jeffe ;)


projekttid

sitter och planerar dagarna i london med projektgruppen nu, eller jag och sara gör det. alla andra är ute på olika äventyr. nu är det inte lång tid kvar tills vi åker.. b a r a 35 dagar kvar =) läs gärna vår blogg  där vi skriver om vår planering och tips osv.. vad gör man inte för att få åka till london med skolan som pröjsar ;)   good luck chuck alla andra projekt som säkert är otroligt roliga..... :)
www.projectlondon.zoomin.se


godnatt

fikan var sjukt mysig :) pratade om allt och alla våra minnen som är helt galna men ändå så roliga.. haha skrattar bara jag tänker på det. till exempel när jag och malin, 14 år gamla åker buss ner själva till kroatien. g a l e t.  sophia kom också och vi hade det jätte mysigt. helt sjukt vad mycket bra vänner kan göra. nu känner jag mig glad igen och det är tack vare er ♥

godnatttt




kvällsfika

herre min gud vad mycket snö det är ute!? galet nice. tycker synd om min lilla sju åriga bror som ligger här hemma i feber och inte får vara ute och leka i snön.. hans toma blick när han står vid fönstret skulle kunna få vem som helst att tycka synd om honom hahah!
igår så blev det julklapps shopping med ewelina på maxi och runt om på ingelsta.
vad handlade jag till min familj då? inget..
det blev att handla julklappar till mig. tyvärr. men det blev en leopard tunika ifrån gina tricot, en randig magtröja i svart och vitt från JC. lite smink och nagellack. jaao, jag är nöjd =) och just det, mitt och ewes bästis armband också ja, jätte gulligt.
nu ska jag träffa malin för en kvällsfika som är otroligt välbehövd.
pussss

you think that im sleeping alone

nahe.. om man skulle ta och börja skriva på ett arbete som ska in idag då?! historia b, älskart! men med lite lussebullar och glögg så kan man nog klara det.. tror ni inte det?
är sugen på att köra ett yogapass ikväll, ska kolla om det går något.
förövrigt så har jag jobbat hela helgen och så var det ju fullt ös i lördags hemma hos malin granlund som firades♥ det var sjukt kul och jag åkte hem och däckade i sängen vid (halv tolv?) jag har ingen aning i alla fall haha! snart så kan jag med gå ut :)
mamma bad mig skriva en önskelista igår.. men jag önskar mig ju inget!? vad har ni önsat er?
back to work..

luciatåg

jajjemen, jag lyckades få upp sophia och josefine till luciatåget,  08.10 fast dom började kl 1 idag. moahaha! det gjorde i och för sig jag också men luciatåget måste man se, så är det bara =) efter det så åkte vi hem till mig och fikade och spelade spel, vem vill bli miljoner junior.. men det var svårt i alla fall! blev en runda på stan också, sällan..
just det ja, erik. herre gud vilken cool kille alltså!!! :D men var det bara jag som tänkte på att hans tjej inte hade behövt stå på scenen och "dansa" hela hans framträdande? okej att gå upp och ge en kram men att stå där o tjuta.. njaa.

godnatttttt

så himla lång dag detta har varit

goodday my lovely!
denna dag har varit otroligt lång faktiskt. var i skolan vid åtta och hade första lektionen sen så har det bara flytit på med bland annat ett historia prov som gick as bra. tacka fan alltså för extra skrivtiden i aulan! det sitter typ 60 elever om inte mer i en och samma aula och skriver olika prov som man till exempel har missat eller så gör man omprov där och så går det 5-6 lärare och vaktar. men idag var det bara 2 så det var ju fritt fram för fusk. moahaha! mvg. åkte sedan hem till mig med josefine och sophia och fikade, himlans mysigt faktiskt och sen så var det dags för mig att åka kom körskolan och ta en körlektion lite lätt och efter det så åkte jag till mormor där alla mina små söta kusiner var och mina stora söta också och där vankades det jul mys för hela slanten. pepparkakshus, grisar med glacyr, tomtegröt, julmusik på högsta volym, glögg och en himla mysig julkänsla helt enkelt :) nu har jag faktiskt fått liiite julkänsla. men min dag var inte slut där.. jag åkte till stan för att spana in tjejkvällen men ack vilken besvikelse! jag och mina vänner satte oss därför och käka. en fet greken, så det så.

släpper lite bilder på det också.. 






wednesday wednesday wednesday

idag så tog jag en skön sovmorgon. tror jag gick upp vid halv tolv till och med. känner mig jätte utvilad så det är skönt :) fixade mig och åkte ner mot stan till bästisen ewelina. hon sydde in mitt löshår så nu är jag långhårig igen och det är skit skönt och ser förbannat bra ut. kan vara för att hon är så otroligt duktig =)
skönt att man kan fixa det lite nu till nyår och så :)
nu ska jag plugga på historia om slavar(!?) sjukt tråkit.
jag vill äta lussebullar och dricka julmust och glögg juuu! det får bli belöningen sen när jag pluggat.

en liten sak till bara som hände igår när jag och min körskolelärare satt i bilen
jag- det är konstigt att det är högerregeln som gäller här, vägen som vi åker på är ju mycket större..?!
han- ja men det spelar ingen roll. vägen kan vara hur bred som helst, det är ändå det som gäller.
jag- jaha okej.. men det är ju ändå konstigt!
han blir tyst ett tag och säger sen
- "jaa men som dom säger, storleken har ju ingen betydelse.... ha ha ha" 
jag- hehe naaae..
vad ska man svara på det? johoo det har det visst eller vad? hahah
CIAO


eeyyy yoo

båda mina tal gick as bra, svenska talet som jag kom på medans jag talade gick galet bra och helt sjukt att jag klarade det. jag hade lixom inte ens en inledning när jag gick in i salen. but i did it. talet eller redovisningen om hur man blir en bra talare gick också as bra. som malin skrev ihop på en kvart typ innan lektionen. helt sjukt hur man kommer undan ibland.
gick runt lite på stan förut och hittade lite små skit men det som fick följa med hem var ett par as lackiga lackleggins. naaaaajs. och så en fika på det, såklart.
nu blir det basketball mmh spana killarrrrr =)
LATER

skolannnn

sitter och skriver klart mitt PM, muntlia tal i svenska. Det går helt okej och sen efter det så ska jag och malin ha ett tal i pedagogisk ledarskap. wich us luck! sen blir det jul mys på friskis och efter det plugg+fika på espressohouse. otroligt välbehövligt och ikväll kan det mycket väl bli basket.
måste handla lite på stan också känner jag, var för länge sen.moahaha
MONAAAA


my love

är väldigt irriterad just nu och jag vet inte varför? sånt är så sjukt jobbigt för man vill bara strypa någon men man vet inte vem man ska strypa. haha inte riktigt men nästan.
men så satte jag mig vid datan och tittade på gamla mobilbilder och då blev jag plötsligt väldigt mycket gladare. gamla sportscamp bilder och midsommar och andra roligheter. jag älskar mina vänner och även om det tar ett tag innan man ser varandra så är det ändå exakt likadant att träffa er när vi ses. och herre gud, nu kom det en liten tår i ögat... jag älskar er :)










take me home

på väg till skolan sådär en .. fyra timmar försenade. eller nae försenad är jag inte för jag valde att börja tjugo över två så det så! bion igår var sjukt bra! mamma och jag tittade på flickan som lekte med elden. galet bra film och lite annorlunda på något sett. otroligt gripande i alla fall. den får fyra av fem toasters. 
men hallå hur glad blir man när det regnar egentligen? en del blir säkert sjukt glada men jag skulle kunna hänga mig. solen ska ju skina eller så ska det bara ösa ner snö nu, det är ju december!
nu ska jag dra mig mot skolan och skriva klart ett arbete i religionen sen blir det engelska c på det och ikväll kan det faktiskt bli en himlans myskväll med familjen med bastu+sola på pappas jobb. jaa tummen upp för solarium i dessa tider.    ps. jag saknar min cc!!! ds
ciao

oj, dålig update.. förlåt!

tur att ni läsare är så söta och kikar in här ändå varje dag =)
i torsdags så var vi på en studentmässa som heter saco-mässan och herre gud vad stort det var! jag har ingen aning om vad jag vill göra senare i livet men jag vet att när jag har tagit stuenten så vill jag resa iväg och det kan mycket väl bli så att man åker som aupair (eller hur det stavas) i ett år i tillexempel i usa. det skulle ju vara drömen, men så undrar jag om jag skulle klara av att passa andras små skit ungar och vara utan mina småbröder ett helt år? njaa..
i fredags tog jag vaccinet. och hallå!!?? som alla verkligen har gnällt, över vaddå? visst det gjorde ont att ta det men att bli sjuk en vecka efter? haha
igår kväll så var det min tur att ställa upp på mamma och pappa för då var jag nämnligen barnvakt åt mina söta skitungar. så vi gick och köpte hårfärg åt dom. när m & p helt ovetande kommer hem från festen så ser dom två små blondiner i sängen. resultatet blev skit snyggt och nöjda föräldrar haha tur det.
idag så har jag bara tagit det lugnt och varit ute och gått. nu ska mami och jag på bio och titta på flickan som lekte med elden.
BYE

onzda fucking onzda

varenda en heter "onzda" på facebook. jag vill också vara 18 år men snart är tiden inne och då är det min tur! inte för att jag vill kunna gå ut bara för det är så jävla ballt för det är det inte men för att jag vill kunna göra det på mitt eget leg utan att det ska pirra i magen. haha. jag vill kunna ta mitt körkort nu men det är inte lång tid kvar och då kommer man verkligen känna sig fri.
hur spenderade jag min onzda då? jo jag var i stan på tomtenatta och tittade på alcazar med alla icke-svenskar. eller egentligen så fikade jag med ewe och då gick vi bara in lite snabbt för att titta om man hittade något men icke sa nicke. hittade bara andreas (i alcazar) så jag tog med honom hem. hittade min nyårsklänning också tror jag. en svart kort paljett klänning som var tub typ men den ser töntig ut.. så egentligen vill jag inte ha den men den satt som en smäck så jag var tvungen. får leta vidare i helgen! måste sluta handla kläder nu. men jag mår inte bra när jag inte gör det och så får jag ångest när jag gör det. måste börja spara till london nu också.. ska bara ha med mig ett par strumpbyxor och ett par trosor så man kan fylla upp den hah =) 

eeeeeey vad ska alla göra på nyår???


basketball

tur att jag har en sån koll jämt alltså! igår morse missade jag min körlektion och den brann inne, trots att jag ringde och bad om förlåtelse så kunde dom inte göra något. och imorse så skyndade jag mig som en idiot för att hinna till skolan till fem i åtta, då bussen till löfstad slott skulle ha gått. men när jag och mina vänner från klassen märker att det inte kommer någon buss så gick vi in och pratade med läraren och han sa att det inte var förns om två veckor som vi skulle dit. bra nicoline!
det känns som att det är disco i vårt vardagsrum, det är några fikus utanför oss som gräver i spårvagnsspåren... som dom inte alls gör varje månad nej nej.. klockan sex börjar dom att banka och låta. dom ser rakt in också så man måste klä på sig direkt på morgonen. försvinn bara!

nu ska jag dricka te och äta pepperkakes.
förresten, någon som har sett 2012? jag vill så gärna se den, på bio helst för då blir det nog mer feeling. men är den bra?
sedan blir det basket med söta malin och några till. du är så bra vännen!


RSS 2.0