godkväll kära läsare

nu ligger jag i sängen (om någon undrar)
har jobbat idag och det var extra roligt idag också måste jag säga för ja tänkte att eftersom att jag inte var den fräshaste igår på jobbet så tänkte jag att man kunde snygga till sig lite idag istället.. så imorse sminkade jag mig extra fint och plattade håret extra länge och kom till jobbet med ett lite större leende än vanligt. men vad gjorde det? när jag frågade chefen vart jag skulle ta vägen så sa hon
- ja vad bra nicoline att du är här nu, du kan få börja diska direkt. och tror ni jag kom där i från sen? nej jag fick stå i disken all day long!
när klockan passerat fyra så mötte jag upp mamma på maxi och hon handlade lite skit sen åkte jag snabbt hem för att möta upp ewelina på stan lite senare. handlade ingenting, bara tittade på vad jag ska handla imorgon när ja får löööön, efterlängtade lön.
jag undrar vad jag får i julklapp av tomten i år. jag har ju varit en snäll flicka så något fint blir det nog.




bästa syrran som var hemma också. jag saknar digiigigigiigig

bakis-trött-illamående-jobb-dag

usch vad min dag startade dåligt. när klockan ringde så kändes det som om jag hade lagt mig precis och de är fan den värsta känslan man kan ha. jag tittade mig i spegeln och mötte inte världens snyggaste person direkt. håret stog åt alla håll och kanter och luktade rök, alkohol och allt vad de kan ha luktat .. och så hade jag visst somnat med smink, ännu trevligare och sen så hade ja bara slängt av mig kläderna och somnade i underkläderna, så himla obehagligt. kände mig fortfarande full och vinglar upp för trappan för att snabbt hänga mig över toalett kanten och få ut gårdagens härligheter. sen räcker det med att säga det. efter det så var det bara att ta på sig masken, lite deo och sätta håret i en knut för att åka och jobba :) men vad gör man inte? stackars alla mina arbetskamrater idag alltså. jag har varit trött och sprungit på toan hela tiden haha. och de gjorde ju inte saken bättre att ac´n i köket har brakat sönder totalt så det är 30 grader där inne. men framåt eftermiddagen så klarnade allt till och nu mår jag bra igen. och varför har jag mått som jag har gjort idag för då? JO för igår var det ju fest. jag, duktig som jag är skulle inte dricka något .. hahah sure! jag hade sockor på fötterna till och med men sen ändrrade mig ganska snabbt när det strömmade in 14 hockeykillar i karins lägenhet och alla tjejerna var på bättre partyhumör än vad dom varit på på väldigt länge =) så jaa .. det var förfest til halvett för sen skulle dom andra ut och jag fick åka hem. snälla gud spola tiden framåt ett år!


TJA!

skulle bara säga godnatt till min lilla blogg och alla kära läsare. det är ni som gör mitt liv värt att leva :) ... nästan i alla fall hahah!
imorgon är det derby i mässhallen nkik tar emot rp och tjejer, jag hoppas inget annat än att det blir slakt.
idag har jag jobbat hela dagen kanske jag ska berätta också, eller först var jag i skolan och skrev ett historia läxförhör helt ensam i ett klassrum och vem fuskar inte då lixom?? jag satt och prata med malin hela tiden och hon hjälpte mig och precis när vi la på så kommer läraren in och fråga om det går bra. inte lite skakis jag var då. oh shit.
men imorgon är vi på det igen .. svenska prov på en bok som vi ska ha läst. men hur många läser böcker som skrevs för 1000 år sen lixom? inte jag i alla fall och inte resten av klassen heller. förutom en typ så hon kopierade alla frågor som kommer på provet så andra halvan av klassen också får svaren. thank you!!! men vadå, vad gör man inte? sen så hatar jag när andra fuskar fast jag gör det själv haha.
det gick i alla fall bra att jobba, blev jätte glad när jag kom dit för i persnal rummet så låg det en hög som de stog nicoline på så nu har vi fått nya jätte fina kläder :) hot chicks som jobbar på lindahls kan jag lova er. värt att komma dit och ta en fika, hah. nu är jag trött och datan också för den har inget batteri kvar snart.
PUSS PÅ ER!


big love, 91


       veninne och jag                                                                      nik & mik

you are just anyone!

har en konstig känsla av att jag blir strypt vart jag än vänder mig eller vem jag än pratar med. kan inte förklara men det är som om det är något som vill komma ur mig, det är nog därför jag är arg tjurig och ledsen rätt ofta eller så är det bara en vanlig känsla som hör till tonåren :) men vem bryr sig? inte jag i alla fall!
haha nu när ja läser igenom det här så tänker jag bara so what?? vem vill egentligen läsa om sånt. men de kan vara skönt att få ur sig sina tankar ibland. typ. hhaah

och just nu så tar skolan död på mig, och det har jag bara mig själv att tacka. SLUTA stapla alla arbeten och inlämningar på en hög så löser det sig nog i slutänden ska jag se. haha
Idag träffade jag ewelina på stan och tanken var väl att jag skulle handla lite julklappar till familjen, men vad händer? jo jag är så dukig på att handla åt mig själv så det blev inga julklappar till någon annan än mig idag :) till nicoline, från nicoline. det får bli till dom andra en annan dag och det kommer bli så bra så :)
skriver kanske mer ikväll eller imorgon för nu ska ja bada. myspys.

hejhopp

I´M SUPERBAD

Denna stjärna är i kroatien nu och tävlar i EM!! han simmar för kroatiens landslag. det ni !







trodde jag ja ..

imorse kvart i sju ringde mamma typ helt groggy  hem och pratade med pappa, hon sa att hon måste opereras akut för att det hade hänt en sak under natten. lite senare runt tolv så ringde läkarna igen och sa att hon var klar igen och att det hade gått bra. usch fyfan alltså vad allt är orättvist. önskar någon annan kunde fått allt de här! inte min mamma ..
ska åka och hälsa på henne ikväll.


mamma

mamma jag älskar dig mest av allt och du är stark, visa det nu.

orkar inte skriva något om london nu men det var den bästa resa jag gjort någonsin med världens underbaraste människa. ska åka och hälsa på min mami på torsdag som har opererats idag i linköping. jag har aldrig varit så nervös som jag har varit idag.. men allt har gått bra utan komplikationer. tack!! ♥

RSS 2.0