kräfta?

om man skulle åka bort till människorna på smhi och fråga vad dom håller på med.. hur kan man beställa ett sådant piss väder? my god. kill me.
undrar om man har gått och blivit alkoholist dådär fast att man inte vet om det, bara jag och thea som har våra små aningar lixom. på två veckor blev det party 8 gånger. men vadå det är väl gött?
nu har vi helt bytt projektplan, igen. vi ska samla in pengar till barnancerfonden. blir helt gråtfärdig när ja tänker på det. hur fint? galet. målet är en miljon, kan väl inte vara så svårt eller?
jag vill bara hitta min rika man nu så han kan ge mig lite höstkläder. måste spara om jag ska hålla det här tempot ; thea ringde igår.. nicki, vi ska till norge i oktober. visst boka barra. sen har jag ju ännu en resa bokad, london månaden efter. hmm? vad gör man då när man inte har något jobb och enda inkomsten just nu är studiebidraget 1050 kr? hahah im poooor. men vad gör det mig om hundra år? inte ett skit. känner att mina fina naglar har blivit för långa nu så jag kan inte skriva mer. måste mata fågeln också. eller naaaae va, den får dö för jag vill ha en kanin!
over and out.
höstpromenad runt strömmen förra året. diggar hårfärgen!


RSS 2.0