friskis & svettis

just nu så sitter jag här och laddar inför ett tufft friskis pass med den bästa friskis ledaren faktiskt. det är sånt jävla drag på hennes pass och mycket bra musica. men innan det ska ja slänga i mig en talrik med mammas äckliga spaghetti och köttfärssås.. pappas är väldigt mycket godare!
dagen har förövrigt bestått av skola, plugg och en massa tråkigheter helt enkelt.  
längtar till helgen! och det är bara måndag, fucking måndag. jag hatar måndagar!
 och jag vill flytta till london nu och så vill jag vara 18 år nu. NU
BYE på er era sötizar. detta blev inte ett så positivt inlägg men jag känner mig faktiskt inte så positv just nu. kanske gör det ikväll om jag får svettas ut lite ilska och skit.







torsdag

idag är det torsdag :)
min torsdag har varit väldigt bra, har eran också det? det är ju endå aldrig någon som skriver komentarer längre så jag får väl helt enkelt ställa frågor och svara på dom själv.. nae då. jag skriver bara lite och vill någon läsa/komentera så får ni göra det. låter det bra? ja det gör det!  :)
min torsdag började härligt, vaknade av solstrålar i ansiktet.. fast det är ju inte så nice egentligen för de är ju lite bländande typ. sen så bar det av till skolan för att genomföra ett power-walk test .. det gick bra. sen så hade jag matte prov och det gick bra. sen så bjöds det på teater av våra kära esteter på skolan och det var bra. sen så var jag en trogen vän och följde med malin till um och det är ju bra att vara en trogen vän lixom. etfer det så blev det en efterlängtad fika med thea och cc på stan och det är ju bra för det var soligt och varmt och helt perfect helt enkelt vilket är bra. efter det så kom palle balle och vi bestämde oss för att ta en glass på pappa grappa och den var sjukligt god och det är ju bra att glassen är god ju. idag så blev det mycket mycket ios prat, nästan mer än vanligt och det är alltid lika kul. och i år kommer allt bli 10000 gånger roligare med världens bästa 8 tjejer som kommer hålla ställningarna på ön.. det är BRA!
nu är vi i lägenheten och dricker te jag och malin och myserrrrr.
hej och hoe!
i bussen till stockholm

im ready to hug the summer

nu är nicoline frisk igen vilket är sjukt jädrans nice. det som är mindre nice är att jag har legat sjuk (nästan död typ) hela påskhelgen och har därför missat allt trevligt som har med påsken att göra.. typ som att leta efter påskägg det fick jag inte göra, utan det var pappa som fick leta efter mitt ägg. bemöta det härliga vårvädret som sverige har bjudit på denna helg. det fick jag inte göra utan jag fick känna sol strålarna stråla in genom persiennen.. äta god mat fick jag inte göra. and so on... ett plus med att halsen har varit helt igensvullad var ju att man inte kunde äta något godis alls. är jag den enda som inte har gjort det eller? känns skönt .. nu kanske man har en chans ändå, ni vet beach 09. i påskpresent så fick vi ju en kroatien resa fast jag visste redan om det men brorsorna blev överlyckliga för dom visste inget och så fick vi fick pengar. och så fick jag underkläder som var typ ljusblå eller något sånt men det skulle i alla fall vara skit snyggt till en brunbränd kropp. på tal om det så måste jag verkligen lägga mig och sola ett par gånger nu för man känner sig fasiken inte fräsch när man är blek och det ser inte bra ut heller!  ikväll blir det att mysa med min kusin med film och maybe some snacks och det kan faktiskt bli väldigt mysigt :)
för varje dag som går så kommer vi allt närmare ios ios ios.. ganska så logiskt faktiskt men ändå :) fan vad jag längtar! innan det så måste vi också beställa hem shutter shades!! fast jag vet inte vilka jag vill ha ..
   

hello you sexy people

jag har gått in i väggen. jag klarar inte av att jobba så här mycket för jag spyyyyr på att vara trevlig mot kunder som inte är trevliga tillbaka! fyfan vad irriterad jag blir på det! tänk er att typ medelåldern på alla som fikar på lindahls ligger runt 50 om inte mer och så är dom sådär tjurga och bittra på livet.. men nu skiter vi i det och ser istället fram emot lönen som kommer. mums. det blir nog att lägga undan allt till ios resan som förövrigt är om bara några veckor, typ. och så kommer ju den där skatte skiten tillbaka också så man får lite cash därifrån också. ser bra ut. egentligen så skulle min garderob behöva sig en liten renomvering. vill rensa allt och bara slänga in nytt! skor har jag till förbannelse, det är sjukt alltså. men nu behöver jag en himla massa färgade kläder till vår och sommaren.
jag känner mig så glad just nu alltså! har så mycket roliga saker in planerade.. imorgon ska mamma boka kroatien resa till la familja. vi flyger den 29maj och är borta typ 11 dagar. hur najs som helst för jag kommer vara niggah lagom till alla härliga parties sista skol veckan och skolavslutningen.
imorgon blir det en efterlängtad fika med alla dom bästa flickorna eller som vi kallas.. "the green queens" haha. helt galet underbart :) hoppas på uteserveringen!  kommer nog bli mycker ios prat och kanske till och med att man hinner med en pack lista? ;D nu är det nya tag i skolan. nya tag på jobbet. nya tag med min garderob. och ett nytt tag med håret som förövrigt ska få slitas lite mer och bli lite blondare.. puss i nuss på det och puss i nuss på alla andra!


bild från förra sommaren i skärgården

det är vår

TJENIXEN alla glada människor!
hur underbart är inte vädret? det är ju helt sjukt underbart. typ. det har verkligen hettat till extra mycket idag och jag vet inte varför just idag men kanske för att jag har ätit glass ute två gånger på bara en dag.. eller för att man kan få slänga på sig sina as heta solglajer? efter att jag och pappa var och åt glass så blev det att köra en liten sväng. eller det blev en ganska så lång sväng faktiskt jag körde lite här och var och vet ni ? jag är snuskigt bra på att köra bil nu :) denna vecka så har jag varit otroligt kreativ.. jag har stylat om ett par uråldrade bik bok jeans litegarnna. jag har sytt in dom ner till så dom är sådär perfekt slimmade och sen så har jag "slipat" och klippt sönder dom hela vägen på fram sidan av de ljusa jeansen. och resultatet blev ; mvg faktiskt. folk frågar vart jag har köpt dom typ. och inte nog med det, jag har även tagit en gammal H&M tröja av pappa som är typ en vit oversize t-shirt och skrivit med kläd pennor " I <3 LONDON" fast inget sånt hjärta utan ett riktigt. och resultatet blev även där mvg tror jag. i alla fall om jag frågar mig själv. 
måste bara berätta om kryssningen också såklart .. my god säger jag bara, det var helt underbart faktiskt! det blev dans in i småtimarna och skavsår på tårna. träffade militärer som var minst sagt heta .. maten var underbar. hytten var fräsch som satan. efterfesten var misslyckad och taxfreen var suverän. kvinnor i 30-40 års ålder gav mig och malin lite småknuffar när vi dansade. kanske för att dom har hängtuttar och inte vi? :) löpbanan uppe på däck satt fint sådär dagen efter.. och nu vet jag inte vad jag ska skriva mer riktigt mer än att det var det roligaste på länge. 
det är 70 dagar kvar tills treorna tar studenten. nu är det slut på skrivandet och slut ¨på ord. imorgon blir det hard work work igen.. 
jag vill till ios NU NU NU med världens bästa tjejer. när sommaren tränger sig på så blir man mer än taggad. men hallå, två veckor.. hur ska vi orka ? :D
kära gode gud. imorgon när jag vaknar så vill jag ha en ny vår/sommar garderob. amen.

RSS 2.0