ios imorgon, drömmer jag???????? nej för i helvete, nu kör vi!!

vad har jag gjort i mitt liv den senaste tiden?? jo jag har jobbat på sports camp i två veckor som dans ledare.. sista veckan var fett rolig! jag och ewe plus 50 barn typ. inte för att vi brydde oss så värst mycket om barnen, mer om oss själva! ;P som tur var så kom calle och hossman upp och sövde dom ett par nätter. lätt tjänade pengar! veckan i mellan sports camp veckorna så blev jag sambo med thea neninne wåhlin. så jag har inte träffat mina älsklings päron på fett länge.. :( i lördags så bjöd linda på fest. min moster och mammas yngsta syster. det var skit kul. badade en bad tunna som var skit varm och det var kul det med. efter det så blev jag avsläppt på campen där jag och jeffe skulle sova. det gjorde vi också, gick och la oss besvikna och med våra hjärtan krossade hahah! den här veckan har mest gått åt ios förberedelser. mamma och jag åkte till maxi igår och slösade pengar. 1200gick åt på en rundtur där. fy bövelen. behöver ta hem lyxfällan hem till mig :( hahah. men jag fick med mig bra saker hem :) idag är sista dagen som man kan packa på för imorgon bitti åker vi!!!! my god. är helt speedad! jag har inte packat någonting. jag hatar att packa det är därför som ja skjuter det framför mig hela tiden. men nu ska jag ta tag i det! just det, igår så var jag och färgade mina ögonfransar på salong törnrosa och tjejen som var jätte söt(tjock) gjorde fel för hon typ spillde så jag fick den där starka färgen under båda ögonen typ på kindbenen så jag fick panik och börjar gno som fan på det så nu ser jag slagen ut :( som tur är så solbleks det som hon sa. tur att jag ska till grekland och inte stanna här för här ska det inte bli så bra väder viskade en väder gud i mitt öra .. ;) synd! ae ni nu ska jag hoppa vidare i huset och packa klart. hörs om två veckor!! :D:D:D:D:D:D
maria och ewe, krama varandra. jag ska ta en drink för er båda! och det är så sjukt tråkit att ni inte ska med.. fan fan fan. snälla häng med och ring era fula chefer och säg att ni va tvungna att läggas in på psyk ett par veckor.. 
 

zebra

godmorgon
dagen idag har varit helt insane. nae vars men den har varit bra :)
jag vaknade, klev upp och käkade och sen fixade mig. sen kom ewe och hämtade mig så åkte vi till vingåker för att se om de hade lite shit som man kunde fynda. jag fick med mig ett par adidas tofflor, en tiger tjocktröja och en bad väska. ewe fick med sig desto mer. men jag kände att de fick räcka. väl hemma i norpan så släppte hon av mig hos mig och jag packade om väskan och for iväg till thea där även cc höll till. vi åkte och bada i gransjönäs men innan det så fick det bli ett stopp vid åby konsum. viktigt besök. handlade med oss mat/fika. väl framme så träffade vi guysen. simon svampen pära sebbe och någon mer fillur :) när vi satt där så sött på vår lilla filt och åt vår goda matsäck så börjar allt urarta sig och alla knuffar i alla. jo men visst. nuffa gärna i mig som verkligen älskar att bada i sjö. speciellt med kläder på. och inte minst med alla mina juveler. love it! så jaa.. blött blev det!  
om allt blir som de ska så är det ju planerat att vi ska till tyskland imorgon natt och då blir det lite fix inför det imorgon på dan innan mitt äckel jobb. om det inte blir tyskland så är ändå thea sugen på att dra iväg, bara dra typ. och jag är nog på tror jag. fatta vad nice att bara åka haha. typ ta in på hotel i tyskland eller bara aaeee jag vet inte. nu ligger jag här i sängen helt hyper och helt över trött. tror det blev ett fett långt inlägg också. jag hade inte läst det om det var någon annans i alla fall.. ahaha :)


RSS 2.0