kroatien

hej hopp gummi snopp.
imorgonbitti så bär det av mot scandic vid ingelsta för att äta en härlig frukost och sedan så åker vi till skavsta.. därefter kommer vårt privat plan och hämtar upp oss för att ta oss till kroatien :) haha!
ska bli skönt att få bli lite brun.. hoppas att det är (phra) väder alltså. här hemma ska det ju bli 30 grader till helgen och det har inte varit toppen väder direkt i kroatia. inte kul.
nu är i alla fall packningen klar och jag har säkert glömt hur mycket som helst. men det är smällar man får ta.
nej men nu så ska jag sova så man inte är helt slut körd imorgon. det vore ju dumt :)
hoppas ni får det jätte bra här hemma allihopa! ♥



52 51 50 49 48 47 46 45 44 43 42 41 40 .....

om tio minuter så är det bara 51 dagar kvar till vi åker till ios. kan ni förstå? 51 dagar!!! ligger och tittar på alla korten från förra året .. ännu en gång och har kommit fram till hur fan ska vi klara oss utan våra blondiner maria och ewe? hur kan ni bara skita i oss sådär? det kommer kännas som något saknas utan er!
hoppas vi klarar oss eller vad tror ni?? ;)

vem ska äta upp min pitagyros medans jag  hänger över muren? och vem ska fylla år nu?


lips like sugar

skönt, nu är det barat tre dagar kvar tills vi åker. egentligen så längtar jag bara efter att bli brun, resten är egentligen inte så himla kul. familjen umgås jag med så det räcker känns det som just nu. kanske bara känns så för att vi är osams? nae jag vet inte men skönt blir det väl att åka iväg.
rensade min garderob förut och hey mama säger jag bara, vilken hög med kläder som åkte ut! nu hänger alla klänningar, skjolar och allt annat sött framme :) sånt gillas!
efter det så gick jag en lång promenad med mig själv. kände att jag behövde rensa hjärnan lite. fy farao vad det var skönt.
trött på alla som gifter sig i på tok för tidig ålder.

när jag gifter mig rikt så ska min man ge mig en walk in closet!

tummen upp för spontana kvällar!

igår blev det en riktigt nice kväll helt sådär bara. kvällen började med chill i soffan med hela familjen. godiset var framme och håret uppsatt i en knut. lite sådär ofräsh kände jag mig helt enkelt. så smsar thea och frågar om vi ska dra till trappan där det hölls lite festligheter. efter hennes jobb alltså. så hon kom hem till mig vid halv elva och vi fixade oss snabbt som bara den och körde ner till trappan. nyktra. när vi kom fram så var öm typ 1000 meter lång så kände vi att en fest med 93-92-91 inte kändes så hipp hipp hurra så vi bestämde oss för att gå ut. så sant som det var sagt så parkade vi bilen och gick in på otten. *buse*. sen så var det rave som gällde hahaha. nae men vi körde för fulla muggar. :) får inte glöma att det blev ett stopp på leons också på vägen hem och att det hände en liten insident på vägen hem så det gick sönder lite på bilen.. ha!
nu ska jag bara ta de lugnt. puss på er

våra kvällar kan fan inte bli annat än sjukt roliga!


baby we can do it all night

hello hello. hemma ifrån storstaden nu!
är helt sjukt mega trött och ryggen värker. kan det vara för att man sovit på en piss liten luftmadrass inatt utan så värst mycket luft i för att en viss palle tog ut luften all the fucking time? inte nog med det, jag delade den med min vän thea. maria fick en egen att chilla på.. men det kan du behöva du är ju så fet.. en annan nöjer sig med 10 cm.. ;)  igår blev det en hel myskväll med taccos och alias plus lite dricka. jag maria och thea vann!!! det är nice. imorse var det jag som vaknade först och väckte maria direkt såklart. tråkit att ligga själv vaken. vi väckte alla andra också. tog sedan tunnelbanan in till city och shoppade lite. men bara lite.
thea måste få en eloge eller hur de stavas för att hon tog oss säkert fram och tillbaka! och tack cc och paul för att ni så gästvänligt tog emot oss :)
nu ska ja sätta mig i soffan och bara ta de lugnt med en tidning. det är mys.

handlade bland annat dessa shutter shades.

hey boy, have you seen my ...

nu jävlar händer det grejer. fy fasiken vad tiden bara sveper förbi känns det som. sommarlov om sisådär tre veckor. hur skönt? my god jag dör. åker till kroatien om nio dagar och chillar lite med familjen sen är jag redo att ta studenten. ha! om det ändå var så bra. imorgon har vi studiedag, det har vi även på fredag och hur gör man då för att ta vara på det extra mycket? jo man drar till stockholm. jag maria thea och ickan drar oss upp för att hälsa på cc och paul som har en ny lägenhet där. ska bli hur nice som helst att dra dit :) ikväll blir det käk någonstans och imorgon blir det shopping! mums.
nu ni era jäklar är det typ en månad och sisådär tre veckor kvar till grekland. jag är typ överlycklig.

sähär söta var vi en annan gång när vi for till stockholm

RSS 2.0