hello everybody

gårdagen var lite sådär måste jag väl säga. ingen höjdare direkt.. förfesten var skit kul, verkligen roligaste på länge. och jag sa redan när vi var där att jag inte ville åka till trappan där "hagafesten" höll hus för det endå bara skulle bli tråkit. och hur rätt hade jag? om jag får svara på frågan så var det sjukt tråkit! polisen var i alla fall på hugget igår och tog in både den ena och den andra. stackars ungdomar som blev hemskjutsade i en polisbil klockan tio.. kan inte vara så kul. men som sagt förfesten var as kalas bra verkligen !! :D när partyt var över så bestämde david, arvid, henka och dom att vi skulle gå och käka på drottninggatan någonstans men så kom vi på när vi väl var där att det tydligen var onsdga. efter mycket om och men så hamnade vi tillslut i malins mormors lägenhet, sen somnade vi som små dockor.
imorgon så bär det av till stockholm med klassen .. museum, ungdomens rikstad, shopping och teater står på schemat. känns sådär att komma hem klockan 01.00!
igår så bokade jag, malin, malins mamma och hennes polare susanne biljetter till birka paradise till nästa helg. jag tror personligen att det kommer att bli fett nice! lördag-söndag kommer vi att spendera vår tid på denna underbara segelbåt.
men först. stockholm, maria och theas 18års fest, jobb, landskamp handboll en jävla massa plugg och sedan är det dags.
nu väntar jag på att malin ska komma hem till mig.

 

malin& jag igår



aloha

dagen till ära började med en underbar sovmorgon och sen så flöt hela dagen på väldig bra faktiskt. jag, malin, helena och josefine åkte  hem till mig och käkade efter skolan, det var soft. nudlar och godis bjöds det på, det är inte helt fel det heller :)
ewelina min lilla guldklimp kom och hämtade mig när klockan slog 15.40 och skjutsade mig till jobbet. jag skulle nämligen jobba extra idag tydligen. 16-20.30  .. det tar emot att jobba helger samtidigt som man är lyckligaste människan på jorden känns det som när lönen kommer. då blir man nöjd.  det som är lite farligt med att stänga jobbet är att det blir så snuskigt mycket som man tar med sig hem. idag fick jag med mig två tårtor, semlor, matbröd, 1000 bullar och en krans. men det åker man ju såklart runt med till släkten eller fryser in. fett soft ändå :P
det var den fredagen.. imorgon blir det att gå upp tidigt och ta sig till gymmet och köra lite sen åka hem igen och plugga samhäll. en uppsats ska vara klar på tisdag och ja har typ inte börjat, det känns lite sådär o-duktigt. sen jobb.. mello på kvällen är det ju också.  go caroline af ugglas !!!!!  en duktig helg med plugg, jobb och träning. fan vad tråkit.
 
nu förstår ni så är det såhär att jag behöver hjälp. det är hagafest nu på onsdag och temat är "filmkaraktär" vad i helsike ska man klä ut sig till? HJÄLP MIG PLEASE!

ewe och jag på en biograf i stockholm

tjenis ppppppenis

måste börja med att skriva att inatt hade jag en dröm, en väldigt härlig dröm. kan faktiskt ha varit den bästa dröm jag drömt någonsin, typ världens bästa i hela världen.

men ingen får veta vaaaad förutom malin som jag vaknade upp brevid imorse. det var det första jag sa när ja vakna. "VET DU VAD JAG DRÖMDE OM INATT?? :O:O:D:D:DD::D" jaa typ.
jag och malin hade det för övrigt väldigt underbart mysigt igår kväll. vi gick och handlade lite kakor och kvällsmat och lite skit sen tittade vi på tv. haha det var ett ganska soft program som kom på tvn där en äldre dam testade sina egna gränser typ .. tidigare hade hon "testat" på plastik operationer och liknande och i programet igår så skulle hon testa att röka på olika saker i en månad. fett skön var hon i alla fall. man kanske borde starta ett sånt program, eller varför inte ha det som projektarbete i trean? sen somnade vi så gott. idag var det att snabba sig upp till gym och friskvården där vi hade massage. inte vilken massage som helst inte, utan hand & FOT massage. hand massage, det blev det. men inte fot massage haha. som om jag skulle ställa mig och massera någon annan människas fötter som ja inte ens känner. no way! så vi som inte var sådär jätte pepp på fot massage fick gå till skolan :P
det var en kort dag idag, en skön dag! egentligen så är skolan ganska så slapp faktiskt. mer läxor vill vi ha!!!! nej fy farao. stämningen i klassen är underbara måste jag bara passa på att skriva.. puss på det!
glömde ju en sak till..
VENINNE fyller 18 år idag grattis grattis grattis

bajs åt mig

det gick inte att hålla i pengarna på stan idag heller. handlade ett skärp, en mascara och en jätte mega söt nyckelring. eftersom att jag alltid får höra att det är så några nycklar på min knippa. men man behöver ju inget mer än hemma nyckel och skåpsnyckel ju. sen när blir 18 så ska det ju i och för sig hänga en BMW nyckel där och dingla också som ska vara bara min .. snälla pappa .... :) så just precis nu så är min knippa pryd med en söt nalle från monki :)
nu så ska jag åka och sola och sen åka hem till malins mormors lägenhet i stan och sova där. vad mysigt kanske vissa tänker, men det gör inte jag. fy farao vad otrevligt att sova med malin, i samma säng också! blä :) glömde ju skriva att det var underbart roligt att träffa malin också, super kul verkligen. det är så kul att det kan gå flera månader tills man träffas fast ändå så har vi lika kul när vi träffas och ändå lika mycket att prata om. massor med pussar på dig gumman :)
nu ska jag äta mat. köttbullar och potatismos bjuds det på idag. enkelt fast så himla gott.
BYE


PLUGG PLUGG och åter PLUGG

tjena!
här sitter jag och pluggar som en häst. gjorde precis klart en uppgift i historian och nu återstår typ tusen till, minst. men jag tänkte i alla fall sätta igång ett arbete till i historian som inte ska vara klart på ett tag men de känns ändå bättre att sätta igång för annars blir de bara att man skjuter på det typ. kan tänka mig att det finns fler än jag som gör så? men med lite chilinötter, bubbel vatten och schlager musik på radion så ska vi nog lösa detta :) plus åt mig ändå som så duktigt åkte hem och pluggade när jag för en gång skull har en ledig dag utan planer.
gaah jag är så shopping sugen just nu alltså det är sjukt. men jag ska försöka spara mig tills fredag när vi åker till stockholm med klassen. hoppas jag kan det i alla fall :) synd bara att lönen inte har kommit än men de går nog att lösa.  nu är jag på jakt efter en super hot, black kavaj som man kan ha snart när det blir lite varmare ute för det blir det väl snart hoppas jag? men nu när jag tittar ut så ser hoppet mörkt ut för det snöar som satan ute fasiken alltså! sen så skulle gud gärna kunna sända ett par skyhöga heels till mig om han vill. nu ska jag springa till spårvagnen och ta den till stan för att möta malin och sara.
Ciao <3

jag är tillbaka

äntligen tänker väl ni?

igår var det en "må bra dag" i skolan som det kallas och visst mådde vi bra, i alla fall vi som var i romme och åkte skidor. dom som var hemma, kvar i skolan och hade mantal träning och föreläsningar vet jag inte om dem mådde lika bra! men vi hade det faktiskt sjukt kul och det var härligt att få åka av sig lite. uppe på toppen var det in i dimman som gällde och inte gick det att se backens slut heller, nej då. det var så sjukt dimmigt! det som fick mig att bli lite sådär o taggad var när vi fick se klassfördelningen i bussarna nssp1, nssp2, nssp3.. inte dom coolaste på skolan direkt. men jag, sassa, jensa, malin och poppa gjorde det bästa av situationen och hade kul med framgångsrika lekar.
imorse tog jag en sovmorgon och kom till skolan och fick höra att jag började en timma senare, då blir man så nöjd. så jag satte mig och pluggade.
imorgon så ska jag på melodifestivalen andra chansen med familjen och malin så fett kul alltså :D
ha det nice allihopa nu ska jag åka och träna, fy farao för det!

kiss♥


RSS 2.0