valborg

tjena tjena, page-lars här!
yeye man jag har gått och blivit kort hårig. ewe min kära vän har klippt bort löshåret och så har jag suttit modell bla blabla på klippotet så dom fick fixa mitt hår ljusare. lång historia.
igår blev det mysig lunch med mamsen på olearys och lite shopping på det! bland annart en as fin jacka från monki handlade jag haha men som vanligt ingen bild.. sorry.

nu är jag as nervös för att klänningarna som jag beställde hem från ASOS har kommit nu, bal klänningen, student klänningen och så en vanlig vit as fin klänning :) så snyggt. men man får inte hämta ut paketet förns kl 4 så jag sitter här och slår ihjäl ett par timmar.
ikväll blir det valborgs firande för hela slanten hos ewe och antton med härliga människor haha..

studentklänningen

balklänningen (fast i svart)


den andra sötisen


VAD TYCKS????

men tjäääna

dagen har varit sådär faktiskt..
tror att snön har en stor del i det men också min lärare elisabeth. (hoppas hon inte läser min blogg) risken är inte så stor då hon bor i en hydda i strömsfors! hahah
men inte ska vi väl hänga läpp för det, jag har ju varit på rock konsert idag. våra kära esteter (sånna som inte har alla hästar hemma) på skolan hade en rock konsert och det var... bra. avslutade med aldrig ska jag sluta älska dig, gick rakt in i hjärtat! nu ska jag skriva klart ett arbete sen ska jag nog ut till HC och kolla in det hur de blev.. ikväll står det taccopaj på schemat, fan så gött! imorgon så är det lön woop wop!
nu blir det att plugga vidare och sen hitta på något kuligt!


på den gamla goda ti´n

ja här sitter jag med lite gåshud och lyssnar på titanic låten, ni vet den där "my heart will go on" som kom på lugna favoriter. herre gud, det var nog 100 år sen man lyssnade på den. jag tror det var en sån låt man lyssnade på när man hade blivit dumpad av killen eller så när man var ledsen fast nae.. i sånna fall när ja hade dumpat någon och var lite ledsen för hans skull! aa så var det nog.. eller när man tar första steget och håller handen precis när låten kommer på.. haha sjukt vilka flash backs.

är lite smått irriterad också. som jag skrev igår så skulle jag hämta ut mina skor idag som jag har beställt och när jag öppnar paketet så ligger det ett par båtar i, japp. storlek 40 var det i dem och jag hade beställt storlek 37! vad fan är detta?! så som kompensation fick jag 5000 kr i ett presentkort på H&M...
nae så var det inte riktigt.. man kan ju önska!

nu ska jag duscha, tvätta håret med silver schampoooo och sen sova. fan vad skönt! :))


nu är inte slutet långt ifrån

för snart tar vi studenten!!!!
man typ längtar till att gå till skolan om dagarna för att det enda man pratar om är hur galet det kommer bli. helt sjukt vilket hets egentligen.. men jaa, bättre vecka i livet får man leta efter.

händer då?
haha som vanligt dålig uppdatering från min sida! men jag har sa sjukligt mycket att göra i skolan nu så jag spyr lite lätt sådär. men det här ska vi klara! positivt tänk jaa då!
jag gjorde nyss klart ett arbete och skickade in på tio sidor, började idag och blev klar idag. sjuuuukt skönt.
jag känner att jag är så pepp och allt bara flyter, pengar rullar in som dom ska lagom till student veckan och mamma o pappa ska till tyskland nästa vecka och handla med godaker hem. förhoppnings vis till min student vecka moaha! i like. 

nu ska jag fan beställa hem lite kläder från internet! har ett paket som väntar med ett par skor också som jag ska hämta ut imorgon. ett par chil klackar från H&M i svart. snygga som fan hoppas jag i alla fall. 
och imorgon så ska jag till tandläkaren och slipa mina tänder.. kommer bli så sjukt snyggt,det är jag säker på! yeees! vafan ja säger ju det. hur kan man va ledsen o depp nu? come on..

UNDERBART
 

RSS 2.0