eurovision..

igår så hamnade jag och malin på en förfest i vasaparken.. lite folk där och dom hade grillat åt oss med. tackar! inte allt för mycket drag där men mysigt va de ;p sen åkte vi hem.
nu kom precis upp ur badet, har varit ute och halv-joggat lite.. skönt det med. med gud vad jag har blivit duktig på sista tiden! är så skönt att sätta in hörlurarna i öronen och dunka på lite skön musik och sen röra lite på sig.. i like.
nu ska ja fixa mig lite och sen kommer maria =)
 ska ner mot stan sen och köpa lite och sen titta på eurovsion. come on pirelli!!!
skönt väder uteee!
image144

HI

ligger i sängen med min bärbara.
vaknade imorse, ställde klockan på nio. gick upp och pluggade samhäll i en halvtimma sen åt jag frukost och sedan begav jag mig till skolan vid elva. hade en lektion, samhäll. skönt som bara den! åkte ner till stan och träffade ewelina. hon letade efter ett par pumps att ha till utspringet och ett par handskar att ha till balen. du kommer se ut som en prinsessa mitt lilla hjärta ;p
sen kom cilla ner och så åt vi sen hem till ewe sen hem till cillas nya lägenhet. verkligen jätte mysig! Dit kom Ickan Neo och Karin. Dags att klippa och färga hår igen.. så det blev en heldag hos cilla :)

handlade denna t-shirt idag
image143

look like a rockstar

idag har jag pluggat pluggat och pluggat. blev klar med lite i samhällen. sedan träffade jag sebastian och gick ut o gick lite. väldigt otajmat med vädret.. regnet bara öste ner så vi ställde oss under ett tak. kul att träffa dig (;
nu håller jag på att städa mitt rum, är inte så jätte rent just nu men snart ska skiner det.
när jag är klar med det så ska jag lägga mig i sängen och titta på en riktigt bra film.

"du kommer alltid precis när du ska komma"  sa min spanska lärare till mig idag.. bra det då. tror hon menade på lektionerna i alla fall ;p

image142

i skolan

sitter i skolan och ugglar. dom andra har matte lektion men jag är klar med det för den här terminen. skönt.
har idrott snart, ska va ute och flumma runt. får se vad malin hittar på =) efter de ska ja ner till stan och luncha med min mami. har ett långt hål på två och en halv timma. efter det är de spanska sen är skolan slut! måste hem och plugga då. åt helvete med det!
bara 16 dagar kvar :)

the naked truth .. and im sorry, but not dead baby :)

image141

really great! .. mara ?

17 dagar kvar till skolavslutning
30 dagar kvar till sports camp
60 dagar kvar till grekland


och det ska bli så jävla skönt att komma bort från skolan och min klass så ni anar inte! =) dont like.
idag har det vart en hår-dag, som det brukar bli rätt ofta. ewelna och jag begav oss hem till famljen hossman. kan inte bli annat än trevligt. Jag och sussie satte oss och fika och pratade skit och kom fram till att "det händer även den bästa." efter all färgning och klppning så åkte vi till träningen.. det var ett helvete att komma fram och försöka hitta en parkering men det löste sig. förstår inte hur folk kan åka sverge runt för att sprnga ett lopp på 5km .. men det gör man tydlgen och det var härlga 8000 som tog ett varv genom härlga norrköping idag! sen var det dags för två olika sorters träningspass. handboll och styrkepass inne på badet. när jag kom hem tuggade jag snabbt  mig 50 knäckemackor sedan drog jag med mig mamma ut och gick i 45 min. NU ska jag duscha och sedan lägga mig i mammas o pappas nya säng och fläka, pappa är kickad där ifrån. jag är bättre sov sovsälskap än honom :)

NIGHT

allt och ingenting

har varit  en helt galen tid den senaste tiden. har gjort väldigt mycket roligt.
handlat massor kläder.  varit med mina vänner. njutit av vädret.  varit modell på ewelinas gesäll prov.  firat frida. festat.  varit på modevisning.  solat.  fikat.   bantat.  börjat en helt blodig och seriös handbolls-försäsong.  avslutat det mesta i skolan. börjat ett nyttigare liv helt klart.. och mycket mycket mer =) nu räknar jag bara ner dagarna till skolavslutningen. efter den åker vi snabbt upp till stockholm för att kliva ombord på en stor båt. min kusin tar polisexamen så hon ska firas. ohja. hela släkten är bjuden så vi blir väl mer än 60 ugnefär.   
och sen längtar ja tills vi 7 tjejer åker till ios. det kommer bli ..galet, vilt och helt underbart!  efter helgens festande så vill pappa tänka över det här med grekland. men vad finns det att tänka över? allt är redan bokat och klart :D  mamma och pappa är nog bäst ändå.
mitt liv är helt underbart verkligen!

                      

gamla och nya bilder .. mitt liv är inte som ditt!

RSS 2.0