hello there


jag mår bättre än aldrig förr just nu kan ja passa på att berätta.
förra veckan så fick jag hoppa in och jobba på sports camp lite lätt sådär. det var sjukt kul och inget jag direkt ångrar. jobbade som dans ledare.. fett nice! kom hem och det första jag gör är att kröka. jippo bjöd på fest.. och fest det blev det! vaknade upp hos thea med två till och mia(theas mamma) bjuder på hotel frukost. dagen efter, bad och idag bad. nu på kvällen så bjöds det på grillning vid lillsjön. det var sjukt nice förutom att mina ben är uppätna av äckelmygg! två saker blev spikade. tyskland nu på torsdag för att handla sprit och fest hos thea fredag- lördag. hur nice? sjukt nice! så onsdag natt drar vi. förhoppningsvis. på söndag så börjar jag jobba på sports camp en vecka till som dans ledare och på lördagen då vi slutar så drar vi till stockholm, jag thea och jeffe. sen är det bara att ladda om för ios ios fucking ios. som förövrigt är rankad till en av medelhavets tio bästa partyöar!!! helt galet.
nae ni nu ska jag sova :)

hos jippo med ewe och fredde


vart fan tog lunarstorm vägen?

ligger och tittar på väderprognosen my goood vilken jobbig röst hon har som pratar.. men sol blir det ju i alla fall imorgon så hon kan väl få vara jobbig. nice med sol. thats all i need! för er som inte vet så har jag börjat jobba igen. på drags där jag jobbade förra året som trädgårdsmästare typ. och det märks att jag har mina skills kvar för jag är en jäkel på att klippa gräs och rensa ogräs nu. jag är bra, jag vet.
idag åkte jag och mamma och våldgästade på ikea. handlade massor på jätte kort tid för vi åkte efter hennes jobb så det blev a little bit of stress.
nicoline längtar till midsommar. någon mer än jag som gör det?
förresten, jag har en hälsning från thea.. i och med att hon inte har någon blogg så passar jag på att nämna det här.

Thea söker; Kille med varmt hjärta som gillar att gosa. Han är lugn och nöjer sig med bara henne i sitt sällskap. Eftersom att kärlek är ett starkt ord för flickan med bollkontroll så vill hon att allt ska kännas rätt. Du ska gärna vara av årskull 91. Eftersom att Thea är lite blyg utav sig så passar det henne bäst att börja chatta med varandra på msn.

maila henne på [email protected]

spontant

igår blev ännu en såndär spontan kväll som vi gillar skulle man kunna säga..
jag thea och ewe var hemma hos thea. kvällen började med thai mat, och vi var inte på ös humör alls. bestämde oss för att ta bilen och åka lite men kom till karstorp vilket gjorde att man heller inte blev så taggad. karstorp lixom. åkte hem till thea igen och teske sa att dom var hos denka så vi åkte och hälsade på dom. där var det heller inte så myket ös, det var mest lite chill krök med tyst musik. sen kom thea med den smarta idén att vi ska åka hem o lämna bilen och hämta lite dricka. och sagt var gjort.. vi lämnade bilen, gick in för att hämta drika och sodastreamad coola att mixa lite med. (lika äkligt som det låter) grejen var bara den att thea hälde i coolan i det ostreamade vattnet och sen körde i kolsyran. det slutade med att hon blev genomsur och kladdig och deras vita kök var helt nerstänkt med coola. men kul hade vi. återvände till denka där det var fullt ös när vi kom tillbaka. kvällen kan samanfattas med dans, mycket dans och lite lagom lullig. imorse snoozade vi i sisådär två timmar men vad gör det, vi har ju sommarlov och thea är långledig vilket jag älskar.
puss i nuss på er.


jag hade det sjukt bra i kroatien!


RSS 2.0