:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

LÖRDAG är det imorgon ja... lördag :) trevligt med lördagar faktiskt.


kom hem från sandra nyss, vi har bara tagit det mest lungt så som man ska göra på fredagar och sett på disney channel och sen idol. skööönt!
hahaha, tiffany är skön " är detdär riktiga haj tänder" ? :O    " tjejer, rör inte haj tänderna" xD  aao det var rätt kul faktiskt.
image24       
 sandras högra fot är större
än den vänstra ^^
  image25
                          smoothie är det godaste som finns! :)
                                                                    

lite mys i skolan..

image17image18 
image19image20
image22image23

HAHA ;)

jacob, du är bara för gullig... :D


-        블FaTJakE | She used to be the sweetest girl ever  | Henning FTW  säger:


jag menar allvar ! jag vet dock inte vad jag ska va oseriös med ? du va allt seriöst i mitt liv och du var allt oseriöst i mitt liv, du va mitt allt  !  kan du inte bara förstå att det är dej jag vill ha, dina läppar mot mina är en känsla som är obeskrivlig, och du har allt gått i kras.

nicoline         säger:

hahahahhahahahahahah

-        블FaTJakE | She used to be the sweetest girl ever  | Henning FTW  säger:

idag är det vår ett års dag, under året har vi hunnit planera, bröllop, boende, barn, ja hela vår framtid, ska allt det där behöva försvinna ? men är det så här du vill ha så förstår jag, för jag har inte varit perfekt, jag har kanske inte varit här när du behövt mig men jag älskar dej över allt annat ! betyder inte det nånting för dej ?

nicoline         säger:

hahahahahahahahahahahahahahaahhaahhahahha

nicoline         säger:

vafan får du allt ifrån ;D ?

nicoline         säger:


-        블FaTJakE | She used to be the sweetest girl ever  | Henning FTW  säger:

dig ! jag får allting ifrån dig ! men nu är det slut med det, jag skulle vilja be om ursäkt för allt och hoppas att ditt följande liv blir underbart precis som du förtjänar, detta år har varit det bästa året i mitt liv ! jag är glad för hela den tiden, varje timme, varje minut, och varje minut, jag vill att du  ska veta det ! nu är stunden inne att säga hejdå, älskar dej pullan och det vet du,

klart som fan jag inte är klok ! du har ju gjort mig galen av ditt skratt, ditt leende, ditt utseende, din röst, ja hela dej ! det är därför jag säger hejdå idag, jag höjer morakniven som jag håller i min höger hand mot strupen, en tår rinner ner, den rinner inte för att jag är rädd, den rinner för att jag kanske aldrig mer kommer se dej, men du ska veta att du alltid kommer finnas inom mig !



haha det var kul ^^ :D


mattelektion

har matte nu, mitt vavoritämne <3  noooot
men som tur är så sluta vi efter denhär lektionen (12.10) ;)
ska ner på stan med sandra och kolla lite sen är det fäldramöte ;/ segt! missar träningen också :S


läckert

lite roliga bilder sådär .. ;D

image9      image10  image11

image12       image13
 
 image14

jag är hungrig

börjar med gårdagen,
lång och tråkig dag i skolan som alltid. det är faktiskt inte lika roligt längre.. men men, bara att kämpa på ;D
efter skolan åkte jag och sandra hem till henne och hon gjorde smoothie till mig för hon tycker om mig så mycket :) as gott :D
 sen på kvällen det var ifk match och hela laget skulle dit :) bosse hade fixat biljetter åt oss på vm läktaren. bussigt!
sen hem och sooooova. eller aa sitta vid datn ett litet tag (a)
och idag är det en helt vanlig dag som ser ut som alla andra dagar i veckan för min del.. skola och sen hem ett tag och sen träning.!
kom på en sak också, igår var det enda jag åt på hela dagen, maten i skolan och sen sandras smoothie och sen på kvällen 2 bananer + theas godisbilar på matchen och så har jag inte ätit någon frukost idag heller så nu kurrar min mage så det hörs ända till afrika, minst 
nu är jag hungrig!

top model

top model stockholm är igång igen och det är ju ett måste att se!
det är sjukt, tjejerna som är med är lika gammla som mig. två stycken som har kommit med i tävlingen är 16 år ;P
och en annan som var där men som inte kom med var  15 år. fast hon såg faktiskt äldre ut. hon satt och berätta i tv att hon har hoppat av skolan för att hon inte hade energi att sitta still och för att det enda hon ville bli var en top model, haha men stackars tjej..

bläääääääääääääääää imorgon är det skola igen. och en hel jävla skolvecka framför mig.


chickclique

var nyss och handlade med mamma. hittade en hårspray som man sprayar i hårbotten så man får lite volym på håret. så det ska vi testa ;D kännde också att det är dags att köpa ny brunutansol kräm. dove tycker jag faktiskt är bra. en del säger att man blir fläckig av den men ja gillar den och ja blir inte fläckig ;P  okej den luktar kanske inte så himmelskt men det får man stå ut med om man inte vill vara lika trist och grå som vääääädret är idag.


                                                  

min plattång :(

imorse hände det en tragisk sak.. min plattång gick sönder :'( det bara smällde till och sen började den ryka när ja satte i kontakten ;S min kära plattång som jag har haft i 19 år, minst.  så där stog jag med mina små jude vågor/lockar i håret och hade ingen plattång, så jag fick ta i något skit i håret som mamma hade, man skulle dra i håret med detdär medlet på händerna. och tro det eller ej men det funkade.  men men ju ska jag åka till stan och köpa en ny plattång. lite positivt att man får en ny iallafall!
det finns ingenting att göra idag, det är en sånhär skön dag då man ska kolla på film och bara slappa.'


tjohej

snart helg :D

började 09.20 imorse och slutade 12.00 as skönt!     har mest slappat idag, det är inte så mycket läxor just nu men det är bara bra. Nu på kvällen så har jag tränat, gick nog ganska bra men är as trött nu!
 det ser lite roligt ut när vi ska börja träna, för innan våran träningstid så är det tjejer i våran ålder som har basketträning och dom typ är as bifffiga och långa och har dyng långa shorts o så kommer vi med skit korta shorts och är inte riktigt lika långa som dom är xD aa, det ser lite roligt ut iaf ;D
ska eventuellt åka till stockholm med maria CC thea eve lovan och karin sista helgen denna månad och bo i en lägenhet som cc hade fixat, om det går. :) hope sooo
då blir det shoping shoping, i like


Say goodbye

det var ett tag sen ja skrev ..
 men det finns inte så mycket att skriva om egentligen för alla dagar ser nästan likdana ut ;S skola på dagen sen hem och plugga och äta och så sen på kvällen är det träning. aa så är det oftast  :P men nu låter det som om jag har världens tråkigaste liv fast det har jag verkligen inte :D för jag älskar mitt liv :D
att vakna upp varje morgon och vara mig själv, det är underbart! :)
nästa sommar ska jag åka till grekland med maria thea lovisa CC eve & dobak   I LIKE! :D
och kanske till paris med  sandra och hennes mamma och en kompis till henne. men det har de bara varit lite prat om tror jag. men det skulle va askul :D
  måste bara spara ihop lite pengar först..

idag har jag ingenting bestämmt och det är så skönt, inga läxor och ingen träning. jag ska bara ta det lungt :)

jag vill bara ..

having so much to say, but i just watching you walk away..

goodnight

hemmakväll hos malin :)
mycket mysigt var det, satt ute på redas stora altan och åt god mat och tog det bara lungt. jätte skönt :)
och familjerna var också med,
det var länge sen som vi var med varandra nu gumman ;/
måste säga att det faktiskt kan vara skönt att bara ta det lungt ibland också

jag saknar min thea jätte mycket! och cp lovan o maria också! :(
nae nu ska jag iallafall lägga mig och sova, det är ju trots allt match imorgon ;D
godnatt alla snygga och alla fula

my mobil

igår så fick jag en ny mobil av mina kära föräldrar och det behövdes verkligen! för jag är trött på den rosa ;P vet inte va den nya heter men den är betydligt bättre än den andra ;D igår så färgade jag håret också, det syns nog inte så mycket men utväxten och den fula urtvättade färgen är ialla fall borta nu!  idag var det riktigt jobbigt i skolan, först hade vi musik kl 8 en o en halv timma, sen hål till 11 sen hade vi matte till 12 och sen hål igen i 2 o en halv timma och sen naturkunskap. väldigt onödigt!
ska snart hem till familjen granlund och käka och så:) och imorogn och på söndag är det matcher hela dagarna i linköping och sen på kvällen imorgon är det kräftskiva med hela släkten. KUL DÅ! ;/ hela helgen uppbokad. ;S
image7     <--- nya mobilen :)

blablabla

jag har massor med historia som ja måste göra. men ja har så sjukt ont i huvet och är så trött så jag går och sover istället :)
träning ikväll!

bad day

hatar när en dag börjar dåligt, för då blir hela dagen förstörd!
börjar med att vakna och ska sätta mig och platta håret när det blir strömavbrott i huset :S pappa hade precis åkt och jobbat , bara mamma hemma och hon kunde verkligen inte fixa det ;P fick gå ner i källaren och platta håret och sminka mig. YES!  typ 10 min innan ja spårvagnen går så kom jag på att jeansen ja skulle ha låg i tvätten ;/ så det fick bli mjukiskläder. men ja klagar inte! ååååh!

efter skolan åkte jag och min kära mamma ner till maxi. en grå långärmad tröjja från H&M ett par skor från din sko och hårfärg blev det :) det var nog de bästa på hela denhär dagen.
efter de direkt hem och byta om för träningen. vi åkte ner till mess.. men där var det ingen träning inte så vi fick åka till sporthallen istället där träningen var. det var 9 stycken på träningen. oj vilka framtids drömmar man får.. aaeee


när broar till tryggheten bränns..


fest.. :D

tog 8 bussen ut till Jacob i svärtinge. verkligen alla på hela bussen skulle dit!  sjukt mkt folk på festen. man kunde knappt röra sig :P sen minns jag inte så mycket mer än att jag satt och spydde i en hink i typ 2h.
men ja klagar inte ;D har bara mig själv att skylla. tack sandra för hjälpen :) sen vid 2 kom mamma och hämtade oss. haha ja somnade i bilen och direkt när ja klev ur så spydde jag igen. inside information ;)
det är fan första gången som ja spyr på en fest... pinsamt!
idag sov ja till halv 2 typ sen direkt upp och duscha och sen la mig i soffan och fortsatte sova igen. stackars min familj vilken dotter dom  har. (a) naedå jag vet att dom älskar mig:)
måste bara säga att det var jätte trevligt folk där också :)
min inbillarmamma försöker få med mig på friskis&svettis nu ;O hahha glöm de xD


RSS 2.0